Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 6. do 13. januara

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 6. do 13. januara. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Pred vama je nedelja intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživeti i postati toliko bogat da se u prvi mah možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, doterajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju s radošću.

 

KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako da obavi posao. Budite otvoreni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za dalji rad u budućnosti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Čovek je čoveku lek.

 

BIK

 

LJUBAV: Povremena otuđenost koju ćete primećivati u ličnim odnosima ponekad će vas zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da poradite na svojoj unutrašnjoj ličnoj inventuri. Ovo je prolazna faza kroz koju lakše prolazite s humorom.

 

KARIJERA: Posao će vam izgledati sve lakši. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba pauza.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vežbajte tehnike relaksacije.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Većinom ćete se snalaziti kako znate i umete. Jedan dan biće sjajno, a drugi nikako. Najbolje je da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

 

KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaj. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati ono što je zadato bez previše pitanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Boravak u prirodi bi vas osvežio.

 

RAK

 

LJUBAV: Male brige u privatnom životu kompenzovaćete dobrim uticajima u drugim područjima života. Mnogi će pobeći u svoj posao ili društvo prijatelja i tamo ostati dok ne naiđu na neku obećavajuću privatnu atrakciju. Puno ćete pričati sa svima.

 

KARIJERA: Zamislićete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatićete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišćeni. Tražićete načine kako da ih uklopite u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite svesni sebe.

 

LAV

 

LJUBAV: Malo bolji vetar u leđa nego dosad u ljubavnom životu osvežiće vašu vezu. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Biće malo nervoze i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj.

 

KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primenu takvih veština možete da uspete. Povučenost ili mehaničko odrađivanje stvari trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se u prihvatanju izazova.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nađite sadržaje koje volite.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Bez obzira na ne uvek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimista. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvatati zbog pozitivnog stava. Tako ćete sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život.

 

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senku. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite strpljivi u svemu.

 

VAGA

 

LJUBAV: Voljena osoba zračiće više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje da osmisli vaše zajedničko vreme nego vi sami. Prepustite joj se s poverenjem. Budite poput deteta i uživajte u životu.

 

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onome što ste napravili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi ćete sami od sebe zahtevati još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji i ljubazniji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Obratite pažnju na kvalitet ishrane.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Oni koji su već u vezama trudiće se da što više učvrste svoj odnos s voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljiti stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali biće dobro.

 

KARIJERA: Verovatno ćete imati povećan obim poslova, no kako vam je karakter većine toga zanimljiv, neće vam biti teško da radite. Problem će biti u nedostatku energije, pa se pripremite kroz što bolji plan i štedite svoju snagu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Raste vaš interes za brigu o zdravlju. Naspavajte se.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Sve će se više ljudi okupljati oko vas. Jednostavno vole da budu u vašem društvu, ali će vas ponekad i kritikovati. Ako ste već u vezi, više ćete vremena da provodite s ekipom poznanika i partnerom, nego sami s partnerom. Nađite sredinu.

 

KARIJERA: Intenziviraće se saradnja sa šefovima ili onima koji upravljaju u firmi u kojoj radite. Moraćete se pokazati kao ozbiljan i profesionalan saradnik. Moguće je i da će se meriti vaša postignuća ili će vas kontrolisati u svakom trenutku.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte da se predajete bez borbe.

 

JARAC

 

LJUBAV: Bićete spremni na mnoge ljubavne pustolovine. Oni koji su u dužim vezama izlaziće na vrlo atraktivna mesta. Zajedničko vreme će vam proleteti, a povremeno ćete i kritikovati jedno drugo. Ne preterujte s tim.

 

KARIJERA: Pred vama su novi veliki izazovi. Nezgoda je u tome što su neminovno povezani sa saradnjom i maksimalnim uvažavanjem drugih, pa i onih s kojim se ne slažete uvek. Zato prvo dobro sagledajte o čemu je reč, pa tek onda delujte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Držite se zacrtanih planova.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Nezainteresovanost ili frustracije sve će više pratiti vaš ljubavni život. Važno je da se s tim nosite strpljivo i da imate na pameti da je sve prolaznog karaktera. Zato svoju vezu čuvajte, te mirom i tolerancijom održavajte status quo.

 

KARIJERA: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to s veseljem, jer je isti dobar. Ono što se pokrenulo, nastaviće se razvijati dalje i to na stabilan način. Na vama je da se prilagodite i uklopite u celu situaciju što bolje. Sarađujte s drugima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Meditirajte.

 

RIBE

 

LJUBAV: Atrakcije na koje ćete svaki dan nailaziti budiće u vama uspavane snove o ljubavi iz bajke. Imaćete toliko motivacije da biste mogli da preterate s žurkama. Nemojte zbog svega da zapostavite svoje dužnosti iz drugih područja života.

 

KARIJERA: Hvataće vas nervoza kad treba da sarađujete s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve teći profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko okretni i spretni kao vi i da ponekad nekom treba progledati kroz prste. Niko nije savršen.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ublažite svoje kriterijume.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Ovan, Jarac, Vaga

 

Podeli članak
sinovoz
FAM