Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 4. do 11. novembra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 4. do 11. novembra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljen. Samci će spajati prijatno s korisnim.

 

KARIJERA: Verovatno će vas svaki čas nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, no ovog puta će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Neki usavršavaju svoja znanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Brinućete zbog novca.

 

BIK

 

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete olabaviti kočnice. Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, ali vi stalno želite nešto po svaku cenu, gotovo na silu. Kada biste se malo opustili, sve bi izgledalo drugačije. Razmislite.

 

KARIJERA: Postavili ste stvari na svoje mesto i sad ćete da radite mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojima možete da pokažete svoju individualnost. Bićete kreativni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u prirodi.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka koje su ih kočile. Biće to napredak u vašim ličnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumeti. Bićete ohrabrivani da idete dalje.

 

KARIJERA: Niko ne voli da se bavi nečim što smatra gotovim, ali zaostatke ćete morati da rešite. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da biste stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Male finansijske brige.

 

RAK

 

LJUBAV: Možete da očekujete mirne ljubavne dane. Ako je ranije zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i sami od sebe počećete da se poveravate jedno drugome. To će ojačati vaš odnos. Samci će težiti sigurnosti, pa će tražiti samo ozbiljnu vezu.

 

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za argumentovanje i analiziranje. Treba reagovati u trenutku i donositi ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovaj put dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Dobro ćete komunicirati sa svima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Mali pad imuniteta.

 

LAV

 

LJUBAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe biće povezane s vašim bučnijim reagovanjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usredsredite se na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osećati bolje i biti mirniji.

 

KARIJERA: Na dnevni red opet će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćete morati da sarađujete s ljudima koji vam baš nisu po meri. No šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

DEVICA

 

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete fokusirani na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohteve nego, naprotiv, bićete manje zahtevni nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

 

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne saradnje. Bićete osoba otvorena za sve. Neki će putovati zbog posla.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguća je poseta naporne rodbine.

 

VAGA

 

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, mogli biste nekoga da upoznate. Barem za prijatan razgovor uz kafu. Neki će da potroše više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve zbroje, biće zadovoljni.

 

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu i uprkos povremenom umoru, vi ćete da radite lakše. Odnosi s kolegama takođe će postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog finansijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Učinite nešto za svoju kondiciju.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: U vašim ličnim odnosima ovih dana će vladati opuštenost i prijatna atmosfera. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

 

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku saradnju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se menjati dva načina rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Manje jedite, više se bavite sportom.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više prilika za kretanja među osobama suprotnog pola. No biće i provokacija. Stoga nemojte da skačete na svaki izazov koji vam možda u prvi tren nije prijatan. Idite polako ali sigurno.

 

KARIJERA: Vaše zasluge pomalo izlaze na videlo, a na vama je da se još malo strpite dok se ne pokažu sasvim jasno. Ne forsirajte svoje stavove čak i ako ste u pravu. Pametnije je pričekati da i drugima zasvetli. To što vi vidite bolje, vaša je prednost.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Stvari će doći na svoje mesto.

 

JARAC

 

LJUBAV: U vašim privatnim odnosima svi izazovi će biti usmereni na temu tolerancije, a upravo će ovladavanje istom biti ono što će vas odvesti korak prema napred. Ovo su dani kad ćete imate priliku da vežbate uvažavanje jedno drugoga. Poradite na tome.

 

KARIJERA: Neki će, hteli ne hteli, biti u iskušenju da podlegnu sopstvenoj pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dovoljno za normalan život, ne tražite više od toga. Skromnost je oduvek zapravo bila vrlina.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite umereni u svemu.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Pojaviće se potreba za zaštitom u privatnom životu. Ipak, ne gnjavite partnera da vas stalno drži kao kap vode na dlanu, jer može postati naporno. Prihvatite da je i ovako dobro, a više proanalizirajte sebe. Videćete da ste sami dovoljno jaki.

 

KARIJERA: Još će da bude dosta borbe, ali već se naziru i neke pobede. Vaš fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće na dobitku. Studenti verovatno prolaze ispite, ali uz saradnju i diplomatiju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne idite preko svojih granica.

 

RIBE

 

LJUBAV: Neko od vaših saradnika mogao bi da vam se jako svidi. Možda ćete se dvoumiti šta da učinite, da li da se otvorite za moguću vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete da pogrešite. Oni u vezama biće vrlo društven par.

 

KARIJERA: Izgledna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih saznanja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svaki dan imaće na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svom radu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne namećite svoje stavove.

 

TOP 3: Rak, Škorpija, Vaga

 

Podeli članak
sinovoz
FAM