Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 15. do 22. februara

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 15. do 22. februara. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Iako emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će to ceniti i razumeće vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

 

KARIJERA: Ključ uspeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne terajte po svome jer glavnu reč zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Eliminišite frustracije kroz gimnastiku.

 

BIK

 

LJUBAV: Neke od vas mučiće čežnje. Misliće da je ljubav daleko od njih. Ipak, ona je zapravo bliže nego što im se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu.

 

KARIJERA: Vaš trud biće nagrađen, vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas biće primer drugima. Radićete predano i bez puno pitanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Maske kad tad padnu, pa na videlo može da izađe vaša nervoza.

 

PROČITAJTE JOŠ: Nomad Beer House predstavlja zlatni lager: Bez aditiva i bez mamurluka

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Vaša energičnost i preduzimljivost u ljubavnom životu ponekad će se graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. No kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da biste bili srećniji.

 

KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi želeli da sarađuju sa vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti efikasniji organizacioni plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da ga sledite. Vi to možete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Analizirajte svoje sposobnosti.

 

RAK

 

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ovaj mir će vas zbunjivati, jer vi volite provokacije. Ipak, većina vas biće zadovoljna i s najmanjom sitnicom koju će rado deliti.

 

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer, iako su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da krenete u akciju. Radite u tišini i po pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Oni će doći. Potražite vedre ljude.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne činite ništa na silu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Neka se vašim domom ovih dana širi zanosan miris roštilja

 

LAV

 

LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u hedonizmu ili obrnuto, u asketizmu. Ili ćete svaki tren želeti da budete s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.

 

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer ima dosta posla.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne zaboravite na redovan odmor.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Bićete sigurni u svoje osećaje i bez obzira na spoljne okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama podsticaće partnera na pozitivan stav.

 

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Posvetite se aktivnostima u teretani.

 

PROČITAJTE JOŠ: “Ogrev” predstavlja novu specijalnu ponudu i širok asortiman proizvoda

 

VAGA

 

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Vi znate šta tražite i toga ćete se i držati. Pokazaće se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sada osvojite znaće da su vaše namere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo sa onima koji isto to očekuju.

 

KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da nisu. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onoga što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sarađujte s drugima.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onoga što živite i osećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se treba suočiti na vešt način. Još uvek imate dovoljno energije da sve dovedete u red. Uz malo takta, uspećete.

 

KARIJERA: Biće dana kada ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocena treba biti realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bavite se finim sportovima.

 

PROČITAJTE JOŠ: Opremite se najkvalitetnijim materijalom po najpovoljnijim cenama

 

STRELAC

 

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi manje atrakcija i poneku provokaciju. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete. Ako vas partner povredi, ne uzimajte to previše k srcu. Proći će.

 

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove na sasvim originalan način.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Opuštaće vas umetnički sadržaji.

 

JARAC

 

LJUBAV: Izazovna pozicija ljubavnih planeta u odnosu na vaš znak učiniće vam ove dane zahtevnim za ljubav. Mnogi će prepoznati svoj ideal koji su tražili ili će ga tražiti po pravim kriterijumima. U svakom slučaju, nećete biti potpuno zadovoljni.

 

KARIJERA: Iako će vaši saradnici pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u zajedničkom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bavite se sportom. On vas otvara.

 

PROČITAJTE JOŠ: Lenja pita: Najbolji recept za kolač sa jabukama (Video)

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Vaši lični odnosi postepeno će se poboljšavati, ali ne toliko koliko možda očekujete. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo.

 

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširivanje znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz saradnju s ljudima iz struke. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete da učinite nešto u tom pravcu. Radite što više.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte žuriti.

 

RIBE

 

LJUBAV: Verovatno će vam jednako važno biti kako da organizujete zajednički život, ali i to kako se dobro zabaviti. Neki će tešiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač.

 

KARIJERA: Zaigranost i veština ophođenja s drugima biće vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mestu. Zavisno od vrste posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onoga što ona traži.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki će krenuti na dijetu.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Blizanci, Rak, Vaga

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM