Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za period od 29. jula do 4. avgusta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 29. jula do 4. avgusta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa kada se radi o ljubavi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

 

KARIJERA: Da biste popravili ono što radite, morate da se otvorite i više sarađujete s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na sopstvenoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.

 

BIK

 

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako to nije vaš lični izbor. Oni u vezama prolaziće jedno razdoblje zasićenja kad treba dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

 

KARIJERA: Neki vaši saradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nakon šetnje na svežem vazduhu, dobro se naspavajte.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svog radnog okruženja. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

 

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba da odgovorite kako biste došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Druge vam nema.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osetljivost na promene temperature i klime.

 

RAK

 

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom, neće doneti rezultate. Vreme je za igranje igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.

 

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete da budete točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte s konzumacijama. Krećite se.

 

LAV

 

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana. Zato ne treba da se trudite previše, nego samo imajte otvorene oči i reagujte kad treba. Sve će se slagati samo od sebe, a vi uživajte.

 

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad neke stvari definitivno treba privesti kraju. Baš ova nedelja karakteristična je po tome. Završićete neke priče i okrenućete novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pazite na ishranu. Uživajte, ali ne preterujte.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Veći deo svog slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete ceniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih prohteva.

 

KARIJERA: Počinje faza kad će se vaše znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti i slobodno predstavite svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u životu i u prirodi.

 

VAGA

 

LJUBAV: Vaše čežnje biće jake, a vi nekako prepušteni sami sebi. Oni koji imaju dobrog prijatelja ili prijateljicu pokušaće s njim (njom) da podele svoje frustracije. Oni u vezi će osećati distancu u odnosu, a neki će biti u iskušenju ljubomore. Izdržite.

 

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima imaće dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savetnici, a svoje znanje će lako da primenjuju u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji biće prolazni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Povremene nervoze i sitne brige.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Verovatno je da ćete dati sve od sebe da se ulepšate, a primetićete i to da vas osobe suprotnog pola stalno odmeravaju. Oni u vezama pokušaće da osveže odnos, dok će samci rado da izlaze i zavode. Otvorite se i bićete uspešni.

 

KARIJERA: Što je gotovo, gotovo je. Nemojte to više da analizirate. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredsredite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definisano. Budite otvoreni za to.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne pomerajte granice po svaku cenu.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Osećaćete se kao da ne možete da se uhvatite ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će da vam ukaže način kako bolje da izražavate emocije. Primenite savete za koje verujete da su dobri.

 

KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtevaju pametan i promišljen pristup. Takođe, treba da sve više sarađujete s kolegama, a neretko tako da stvarate ili prihvatate kompromise. Nemojte to da uzmete za zlo, jer više očiju više vidi.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nađite svaki dan malo mira samo za sebe.

 

JARAC

 

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, imaćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to ne mora uvek da se svidi, pa se potrudite da je povedete sa sobom ili da joj objasnite svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog pola.

 

KARIJERA: Vaše znanje i stručnost u poslovanju će vam biti sve važniji. Mnogi će dobiti priliku da pokažu svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče biće uspešni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istrajte kao i uvek. Isplati se.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Izgledaće kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova.

 

KARIJERA: Moći ćete da se bez imalo bojazni oslonite na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a s njim i vi.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osigurajte sebi više vremena za san.

 

RIBE

 

LJUBAV: Zaokupljenost drugom stranom biće velika, a vi spremni da se borite za vas dvoje do kraja. Oni u stabilnim vezama obnoviće svoj erotski život na najbolji mogući način. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići će do kraja.

 

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima poduzetnički karakter. Mnogi će ovih dana jače da se pokrenu ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte da zanemarite redovan san.

 

TOP 3: Lav, Strelac, Jarac

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz