Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za period od 26. avgusta do 1. septembra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 26. avgusta do 1. septembra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Činiće vam se da vam je ljubav sve dalje i dalje, umesto obrnuto. To će vas nervirati i rastužiti. Trebalo bi da shvatite da nije sve u vašim rukama, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga tlače, pa tako ni vaša ljubavna meta.

 

KARIJERA: Neki će se okrenuti ka nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Na kraju, bolje prođu oni koji su iskreni.

 

BIK

 

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realista nego idealista. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

 

KARIJERA: Brzina kojom ćete delovati na radnom mestu biće prevelika da vas mogu slediti. To je posledica toga što vi unapred vidite gde bi trebalo intervenisati, pa nema gubljenja vremena. Ipak, nešto bi trebalo objasniti i saradnicima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Čeka vas dobar vetar u leđa kada se radi o ljubavi. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete da izlazite i da se pokazujete drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti. Neki će zajedno putovati ili nastupati u javnosti.

 

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Povežite se bolje s ljudima.

 

RAK

 

LJUBAV: Povremeno ćete da osetite mala nezadovoljstva ili prolazne prepreke za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajavanjem uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se s vremenom istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

 

KARIJERA: Kad se čini da svi gube iluzije, vi ste dovoljno ludi da ne podlegnete. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Možete dobro da se zabavite.

 

LAV

 

LJUBAV: Većinu nedelje provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

 

KARIJERA: Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih poslovnih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Poradite na kondiciji. Teretana je blizu.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Ovih dana verovatno ćete imati povoljne prilike kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude.

 

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaći će vas i na nove poslovne poduhvate. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mestu gde i vi.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u životu.

 

VAGA

 

LJUBAV: Prvih nekoliko dana ove nedelje još treba da izdržite poneku frustraciju, a onda vas to više neće dirati. Postaćete jači i imuniji, te ćete lakše ulaziti u partnerstva. Neka vaša ljubavna očekivanja delom bi mogla biti ispunjena.

 

KARIJERA: Nećete zapostaviti ni jednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite društveniji.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Komunikativnost i otvorenost biće vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom koga volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav je možda blizu, ali vi ste daleko.

 

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za novosti u svojoj profesiji. Neki će se povezati s ljudima koji su na pragu zanimljivih otkrića koja menjaju stvari. Biće to vaša motivaciona faza kojoj ćete teško odoleti. Upijajte informacije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Više boravite na vazduhu.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali ohrabriće vas da organizujete odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

 

KARIJERA: Vaši nadređeni ovih dana bi mogli da odigraju važnu ulogu u vašem napredovanju. Verovatno će odlučivati o nečemu što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Zanemarite sitnice i prigovaranja.

 

JARAC

 

LJUBAV: Ako ste još sami, bićete aktivni u traženju svoje srodne duše. Neće vam biti teško da odete na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu sa predlozima punim aktivnosti i dinamike.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate sposobnosti i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer treba sarađivati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite taktični.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Činiće vam se kao da nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu da donesu nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredsredite na sebe i sprovedite malu unutrašnju kontrolu. Preispitajte se malo dublje.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve više ćete želeti predah ili čak da pođete na godišnji odmor. Oni koji to ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo iznervirati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vežbajte koncentraciju.

 

RIBE

 

LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte da objašnjavate kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

 

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i da zaradite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Malo usporite sa sportom.

 

TOP 3: Devica, Jarac, Lav

 

Podeli članak
sinovoz
FAM