Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za period od 12. do 18. avgusta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 12. do 18. avgusta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju, te ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mestima.

 

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete s voljom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite oprezni s neobrazovanim ljudima.

 

BIK

 

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće se proređivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

 

KARIJERA: Činiće vam se da drugi manipulišu kako vama, tako i vama bliskim saradnicima. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato se ne vredi živcirati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Verujte da možete bolje i više.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi deo sedmice ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lepih susreta, ali malo ređe. Ne postavljajte sebi suvišna pitanja.

 

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, trebaće malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Kad se ide postepeno, sve traje duže.

 

RAK

 

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego ranije, no ojačaće i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite, a ziheraštvo da stanete. Nađite zlatnu sredinu.

 

KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Bićete u poziciji da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili vaši šefovi. Nemojte da prigovarate, nego budite diplomata. Drugačije zasad ne ide.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Istražite bolje svoje sposobnosti.

 

LAV

 

LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će s vama da priča, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi neobavezno, no biće i rasprava.

 

KARIJERA: U saradnji s mladim osobama ili s novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i do boljih rezultata.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nema potrebe za velikim planiranjem.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Ono do čega će vam biti najviše stalo u životu biće zabavljanje. Nećete da težite ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cenu, no ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji su već u vezama povezaće se s mladim društvom, te će se zajedno provoditi.

 

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, te ih pažljivo slušajte. U ovom trenutku to će jednostavno biti daleko bolje, nego da radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drugčije ne može.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

 

VAGA

 

LJUBAV: Uviđate da ne vredi mrzeti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

 

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. No ovaj put, od toga će da zavisi mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Gde god da se nađete, širićete optimizam.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Vaša podsvest biće vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo vreme je dobro za vaša intimistička preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom da osetite da su pred dubljim promenama ili novostima. Biće u pravu.

 

KARIJERA: U poslu ćete se i dalje nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz toleranciju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Opuštajte se kroz sport i rekreaciju.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Mala zatezanja probudiće vaše nestrpljenje. Pokušajte da gledate na život s više humora i otvorite se za ljude za koje znate da vam žele dobro. Tako ćete lakše sve izdržati. Takođe, činite ono što vama odgovara. Ne naprežite se.

 

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo šta ste napravili, nego i kako bi oni mogli da naprave više i bolje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Organizujte izlet u prirodu.

 

JARAC

 

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje da splasne, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.

 

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Poboljšanje.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Ponekad će prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da pređu na stvar.

 

KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rešenjima i humorom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Blagi pad imuniteta, ali imate dovoljno telesne snage.

 

RIBE

 

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvek ćete povremeno da dolazite u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se ljutiti i dalje je tu. Zato se kontrolišite i ne odgovarajte na svaku provokaciju.

 

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam mnogo toga biti obećavano. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno da proverite legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

 

TOP 3: Ovan, Lav, Blizanac

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz