Slobodno vreme

NE PROPUSTITE: Trka sa virtuelnim životinjama u Aviv Parku Zrenjanin!

trka-sa-virtuelnim-zivotinjama

Aviv Park Zrenjanin vas poziva u subotu, 14. aprila, na nezaboravan doživljaj i odličnu kupovinu sa mnogo popusta! Čeka vas Shopping day sa najboljim akcijama i celodnevnim popustima koje možete POGLEDATI OVDE.

 

A, od 16 časova vas očekuje National Geographic virutelna trka sa životinjama!

 

Šta mislite, da li ste brži od jedne prosečne mačke? A od psa, slona, crne mambe ili geparda? National Geographic vas poziva na nezaboravnu trku u kojoj ćete moći da odmerite snage sa različitim virtuelnim životinjama!

 

National Geographic će posetiocima Aviv Parka Zrenjanin omogućiti jedinstveno iskustvo – da se oprobaju u nezaboravnoj trci sa različitim virtuelnim životinjama koje će krasiti realne karakteristike! Najveća zabeležena brzina kretanja nekog ljudskog bića je 47.52 kilometara na sat i postigao ju je čuveni atletičar Jusein Bolt, postavljajući svetski rekord u trčanju na 100 metara. Iako su naši preci, boreći se za život, bili prinuđeni da odmeravaju brzinu sa različitim životinjama, moderni čovek retko ima priliku za slično iskustvo. Inspirisani autentičnim podacima, za posetioce su pripremili jedinstveno iskustvo – na atletskoj stazi od 25 metara svako će moći će da se trka sa različitim životinjama, odnosno, njihovim virtuelnim kopijama koje će trčati pored staze na velikom ekranu.

 

Pored toga, uživajte u subotu, 14. aprila, u Šoping danu, celodnevnim popustima i sjajnoj zabavi. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

 

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM