Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Na repertoaru bioskopa Cinestar u Zrenjaninu od danas Rambo, od srede Džoker

„Rambo: Do poslednje kapi krvi“

Reditelj: Adriana Grunberga
Uloge: Silvesterom Staloneom i glumicom Paz Vega.

 

 

U najavi filma navodi se da je, uprkos ozbiljnim godinama, legendarni Silvester Stalone jedan od najpopularnijih svetskih filmskih akcionih junaka, koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rokiju i Rambu. Pred publikom u Zrenjanin od danas je peta ekranizacija kultne akcione priče o ratniku Rambu.

„Vijetnamski veteran Džon Rambo (Silvester Stalone ) preživeo je mnoge potresne događaje u svom životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji se drznuo da mu otme ćerku“.

 

A Kids Cinestar od danas na repertoaru ima kineski animirani film FANTASTIKA: U potrazi za zlatnim rogovima, (izvorno ime Boonie Bears: Entangled Worlds)

Reditelj: Leona Dinga
U glasovnim ulogama su: Slobodan Boda Ninković, Rade Ćosić, Stefan Buzurović.

 

Za kraj najava pretpremijere u Zrenjaninu, u sredu 2. oktobra, u terminima od 20 i 22.20 časova. „Džoker“, reditelja Toda Filipsa. Pored Hoakina Finiksa u ulozi najnegativca, tu su Robert de Niro, Franses Konroj, Mark Maron i Zazi Bic.

 

Do sada smo u ulogama Džokera gledali legendarnog Džeka Nikolsona i Hita Ledžera, a sada mračnu ulogu preuzima Hoakin Finiks. Ovo je neispričana priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Džoker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Džoker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tokom različitih razdoblja. Rediteljevo istraživanje Artura Flika čoveka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga“, navodi se u najavi pretpremijere ovog filma.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM