Slobodno vreme

MUZIKA IZ KOMŠILUKA: Bend Rampa predstavio singl „Ne zaboravljam“ (Video)

Ne zaboravljam
Kadar iz spota za pesmu "Ne zaboravljam" (Foto: Screenshot)

Pančevački bend Rampa objavio je juče svoj treći po redu singl pod nazivom „Ne zaboravljam“, za koji je i snimljen spot u saradnji sa Lukom Ivanovićem.

 

Pesma „Ne zaboravljam“ je njihov prvi vokalni duet, a za spot su korišćene lokacije širom njihovog rodnog grada Pančeva.

 

„Ljudi nas znaju kao energičan i harizmatičan bend koji ima dobar kontakt sa publikom. U poslednje vreme dosta radimo na snimanju pesama, ali naravno i svirke su uvek tu“, kažu za portal zrenjaninski.com članovi benda Rampa.

 

Njihove pesme govore o raznim stvarima, počevši od ljubavi, preko nekih svakodnevnih tema, pa do onih socijalnih koje su prisutne u našem društvu.

 

„Ne možemo se svrstati u neki konkretan žanr, tako da je najbolje reći da smo spoj roka sa raznim drugim žanrovima (pop, bluz, fank…). Konstantno radimo na novim stvarima i koristimo kreativni zanos koji nas ne napušta“, poručuju članovi sastava Rampa.

 

Rampa  je, inače, skraćenica od Radioaktivna melodija Pančeva, a bend je nastao početkom 2017. godine. Članovi benda su: Nikola Vlahović – bas gitara, Branimir Kolocka – vokal i violina, Aleksandar Simić – gitara, Ivan Solomun – bubnjar, Nikoleta Nedeljković – vokal i klavijature, i Mihailo Đorđević – gitara.

 

Poslušajte njihov novi singl „Ne zaboravljam“ i pogledajte spot.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM