Slobodno vreme YSLAJDER

MLADA DIZAJNERKA OTVORILA MODNI ATELJE U NOVOM SADU

Nina Kranjčević

ZRENJANIN – Nina Kranjčević, mlada Zrenjaninka koja kreira garderobu i oslikava je, nedavno je otvorila svoj prvi atelje u Novom Sadu.

Nina Kranjčević

Još u studentskim danima, Nina je sašila i oslikala suknju za sebe, ubrzo nakon toga pokrenula modni brend “Mart”, a 10. decembra prošle godine ostvarila je svoj san, i otvorila lokal u kojem će sve ljubiteljke mode moći da pazare njene modele.

– Atelje je nešto što sam dugo želela i zamišljala, ali nisam znala kada ću biti u mogućnosti da i započnem sa realizacijom tog sna. Sama ideja o otvaranju mi se vrtela po glavi poslednjih par meseci, ali nisam znala da li sam spremna na tako, za mene lično, veliki korak. Ideja je bila da prvobitno atelje bude u Zrenjaninu ali, nažalost, kada sam se malo pozabavila svojim mušterijama, i odakle dolaze, zaključak je bio da ih je u Zrenjaninu jako malo i da 90 posto mojih modela odlazi za Beograd i Novi Sad – ispričala je za portal zrenjaninski.com ova mlada dizajnerka i dodala da se lokal sada nalazi u Novom Sadu, u Dunavskoj ulici broj 23.

Atelje u Novom Sadu

Kako nam je ispričala naša sagovornica, za otvaranje se pripremala svega mesec dana, i za taj period je uspela da uredi lokal po svojoj meri, kao i da pripremi stvari za prodaju.

– Sve je bilo kako sam i zamišljala. Većina meni veoma bitnih ljudi je bila tu, kao i mušterije iz Novog Sada sa kojima sam već sarađivala, ali i onih gostiju koji su čuli za otvaranje “Mart by Nina” ateljea u Novom Sadu – isakla je Nina.

Majice su bile prvi odevni komad koji je Nina oslikavala, a danas u svojoj kolekciji ima i suknje, blejzere, haljine, tašne… Prirodni materijali su najbolji za oslikavanje zbog kvaliteta slike, koji onda mogu da se peru u mašini za veš. Boje kojim slika su kvalitetne, tako da i bebe mogu da koriste ove odevne kombinacije. City motivi su najtraženiji i najpopularniji u njenoj kolekciji.

Podeli članak
sinovoz
FAM