Slobodno vreme

Milan Kolak tumači jednu od glavnih uloga u filmu „Kralj Petar Prvi“

milan kolak

Novi domaći film „Kralj Petar Prvi“, reditelja Petra Ristovskog, biće premijerno prikazan u bioskopu CineStar, u Aviv Parku Zrenjanin, u četvrtak, 6. decembra.

 

U ovoj istorijskoj drami jednu od glavnih uloga, uz Lazara Ristovskog, tumači mladi glumac Milan Kolak, kog zrenjaninska publika ima priliku da gleda i u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“.

 

Kolak, naime, nastupa u tri hit predstave u ovdašnjem teatru. Tumači naslovnu ulogu u komadu „Romeo i Julija“, koji će na Dramskoj sceni biti izveden i u petak, 14. decembra. Možemo da ga gledamo i u predstavi „Zrenjanin“, koja će 13. decembra gostovati u Narodnom pozorištu u Kikindi, a nastupa i u mjuziklu „Bilo jednom u Banatu“, koji je na repertoaru zrenjaninskog pozorišta 7. i 28. decembra.

 

Film “Kralj Petar Prvi”, u kojem ćemo gledati Milana Kolaka u novoj ulozi, govori o podvizima srpske vojske u Prvom svetskom ratu koje je predvodio omiljeni srpski kralj Petar Prvi Karađorđević, a sniman je prema motivima romana „Čarape kralja Petra“ Milovana Vitezovića.

 

Glumac Milan Kolak svojevremeno je dao intervju za portal zrenjaninski.com, a ta j intervju možete PROČITATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz