Slobodno vreme

MIĆKO LJUBIČIĆ DOLAZI DA NAS NASMEJE DO SUZA

ZRENJANIN – Nova predstava Dragoljuba Mićka Ljubičića – „Danas nam je divno dno“ biće izvedena u četvrtak, 24. novembra, sa početkom u 20 časova, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina.

danas-nam-je-divno-dno

U pitanju je kvazidokumentarna i hiper – realistična tragikomedija. I ova predstava, kao i svaka prethodna Mićkova nam garantuje odličnu zabavu i urnebesan humor. Igraju: Dragoljub Mićko Ljubičić i Srđan Ivanović. Scenaristi predstave su Mićko Ljubičić i Voja Žanetić. Režiser je Petar Jovanović.

Mićko Ljubičić, publici je poznat po scenarističko – glumačkom doprinosu u legendarnom „Indeksovom pozorištu“, a i po tome što je autor kultnih knjiga pod nazivom „Nacionalni park Srbija“, autorske TV emisije „Pozovi M… ili će on tebe“ i serijala „Lekoviti šou“. Mićko je nekoliko godina lečio i Srbiju kroz predstavu „One stvari“, koja je tematiku bračnih obaveza i generalnog seksualnog zadovoljstva nacije obrađivala sa komične strane.

Nova predstava „Danas nam je divno dno“ predstavlja svojevrsnu sinergiju svih dosadašnjih projekata Mićka Ljubičića, a svojom formom ima priliku da postane i jedan savremen, kvalitetan pomak u odnosu na dosadašnje projekte.

Radnja predstave smeštena je delom na jednu vanrednu konferenciju za štampu, a delom na proslavu godišnjice tabloida „Dno“ (ime novina nastalo od skraćenice – dnevne novine i oglasi). Voditelj programa (u interpretaciji glumca Srđana Ivanovića) će, pred imaginarnim fanovima tabloida, intervjuisati šest „najeminentnijih“ gostiju sa proslave lista. U jednom trenutku će se pred publikom pojaviti i sedmi tajanstveni i ujedno „najmega eminentniji“ gost i ujedno spasilac čitave proslave, kada se ispostavi da se pojavio ozbiljan bezbednosi rizik za zvanice.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od ponedeljka, 14. novembra – svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 1.000 dinara.  

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz