Slobodno vreme

MARIO CASAS U BIOSKOPU CINEMA!

Španski film „Palme u snegu“ biće prikazan u zrenjaninskom bioskopu „Cinema“ u nedelju, 21. februara, u terminu od 20 časova.

Scena iz filma "Palme u snegu"
Scena iz filma „Palme u snegu“

Glavnu ulogu u ovoj ljubavnoj priči tumači Mario Casas, jedan od najpopularnijih španskih glumaca mlađe generacije, koji je našoj publici poznat po ulogama u hit filmovima „Tri metra iznad neba“ i „Želim te“, kao i seriji „Barka“.

Ovo je film o odrastanju dvojice muškaraca na afričkim plantažama kakaoa, gde su mnogi Španci u kolonijalno doba potražili bolje sutra. Zabranjena ljubav začeta u burnim vremenima prevrata i neobičnim istorijskim okolnostima, povešće nas u nezaboravno putovanje kroz vreme i prostor, učinivši da pobegnemo iz sveta koji nas okružuje i poverujemo kako snagom volje i iskrenih osećanja čak i palme mogu procvetati u snegu.

Osim filma „Palme u snegu“, u bioskopu „Cinema“ ovog vikenda, odnosno od 19. do 21. februara, možete pogledati i „Medu sa severa“ (u petak i nedelju, od 16 časova), zatim „Deadpool“ (u petak od 18 i 20 časova, a u subotu i nedelju samo od 18 sati), „Dobrog dinosaurusa 3D“ (u subotu, u 16 sati), kao i komediju „50 nijansi crne“ (u subotu, od 20 časova).

Portal „Zrenjaninski“ i ovog puta, u saradnji sa bioskopom „Cinema“, poklanja karte svojim čitaocima, i to po dve ulaznice za projekcije filmova „Deadpool“ u subotu, od 18 časova, i „Palme u snegu“ u nedelju, u 20 sati. 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri „Šeruj i osvoji“ potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete stranicu portala „Zrenjaninski“ na Fejsbuku, zatim da lajkujete ovaj tekst, a onda ga i šerujete, odnosno podelite sa našeg profila na vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“, odnosno „public“. Takođe, potrebno je da u komentaru na našoj stranici napišete za koji film želite karte.

Mi ćemo izvući dvoje srećnih dobitnika i njihova imena sutra ujutro objaviti na našoj Fejsbuk stranici.

Podeli članak
sinovoz
FAM