Slobodno vreme

MAGIČNI SHOW U AVIV PARKU ZRENJANIN

U subotu, 2. jula, u periodu od 17 do 21 čas, u Aviv Parku Zrenjanin biće organizovan prvi MAGIČNI SHOW za najmlađe.

aviv-park

Posetioce očekuje nezaboravna zabava, druženje sa mađioničarima, zabavne igre i puno mađioničarskih rekvizita koje će i najmlađi moći da probaju i da se okušaju u ulozi „pravog“ čarobnjaka. Pored njih, doći će prelepe princeze i vile koje će biti kao „statue“ postavljene po Parku, pa će posetioci moći da se fotografišu pored fenomenalnih kostimiranih dama.

„Pored svega toga očekuje vas jedinstveni vatreni performans naših animatora koji će manipulisati vatrenim rekvizitima“, poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin.

„Magični show“ je mađioničarski i pozorišni spektakl za decu najrazličitijih uzrasta, od najmlađih, pa sve do tinejdžera, ali i za roditelje. On je izuzetno zabavan, mađioničari direktno komuniciraju sa decom, igraju se i zabavljaju sa njima, tako da i deca i odrasli ostaju bez daha.

Pored magije i čarolije na platou Aviv Parka Zrenjanin održaće se i pravi VATRENI PERFORMANS prelepih plesačica, koje će sve vreme dok plešu praviti svetlosni spektakl sa svojim rekvizitima i pravom vatrom.

„Ostaćete bez daha kada budete videli njihove savršeno usklađene nastupe“, poručuju iz Aviv Parka.

Podeli članak
sinovoz
FAM