Slobodno vreme YTOP

LEGENDA KOD LEGENDE: I LENĐER POHAĐA ŠKOLU FOTOGRAFIJE

Ivan Lenđer (Foto: Dušan Bartolović)

ZRENJANIN – Drugi ciklus Škole fotografije jednog od najboljih i najiskusnijih zrenjaninskih fotografa Jovana Njegovića Drndaka zvanično je počeo sinoć u Kulturnom centru Zrenjanina.

Ivan Lenđer (Foto: Dušan Bartolović)
Ivan Lenđer (Foto: Dušan Bartolović)

Među polaznicima je i naš proslavljeni sportista, plivač Ivan Lenđer, koji je odlučio da po povratku iz Dubaija tajne fotografskog zanata nauči od Njegovića Drndaka, koji je godinama sticao iskustvo u svom poslu. Reklo bi se – legenda kod legende!

Polaznici škole će imati priliku da steknu teorijska i praktična znanja o fotografiji, nakon čega im se otvara mogućnost za dobijanje licence za rad u fotografskoj struci.

Među veštinama i znanjima koje će fotografi sticati jesu tehnike za obradu slika, korišćenje rasvete, tehničke karakteristike fotografske kamere u cilju kreativnog izražavanja, reportažni pristup situacijama i događajima kroz medij fotografije…

Nakon predavanja i praktičnih vežbi sledi polaganje završnog ispita, iz praktičnog i teorijskog dela nastavnog programa, uz dodelu diploma.

Jedan ciklus Škole fotografije već je uspešno završen i svi koji su imali priliku da prisustvuju predavanjima Jovana Njegovića Drndaka i sarađuju sa njim nose samo pozitivne utiske.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz