Slobodno vreme YTOP

KONCERT MUZIČKE ZVEZDE POVODOM ROĐENDANA AVIV PARKA

aviv rođendan

ZRENJANIN – Aviv Park Zrenjanin će u subotu, 16. septembra, proslaviti drugi rođendan, a tim povodom, tokom celog dana, sve posetioce očekuju odlični rođendanski popusti koje su za ovu posebnu priliku obezbedili zakupci Aviv Parka, kao i porodična zabava sa početkom od 17 časova.

 

rođendan aviv parka

 

„Za naše najmlađe pripremili smo zanimljive sadržaje i interaktivan dečiji program u kome će uživati ne samo mališani već i njihove mame i tate“, kažu u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Pored sjajnih popusta, kao vrhunac rođendanske proslave uslediće i spektakularni koncert jednog od naših najpoznatijih i najpriznatijih muzičara u regionu – Harisa Džinovića! Uveliko se radi na repertoaru i pripremi pesama kojima će se ovaj vrhunski pevač predstaviti domaćoj publici i u kojima će sigurno uživati i mlađe i starije generacije.

 

Za sve posetioce koji razmišljaju kako da dođu do Aviv Parka, a koji nisu u mogućnosti da dođu svojim automobilom, obezbeđen je besplatan prevoz na autobuskim linijama 10 i 10a koje saobraćaju redovno do i od Aviv Parka. Besplatan autobuski prevoz biće na raspolaganju svim posetiocima u vremenu od 17 do 24 sata.

 

„Dođite da slavimo zajedno“, pozivaju iz Aviv Parka Zrenjanin.

Podeli članak
sinovoz
FAM