Slobodno vreme

KOMPLETAN PROGRAM DOČEKA SRPSKE NOVE GODINE

ZRENJANIN – Ono što je portal “Zrenjaninski” prvi objavio, a drugi (po običaju) brže – bolje prepisali, sada je i zvanično potvrđeno iz Grada Zrenjanina – u sredu, 13. januara, na proslavi Pravoslavne nove godine nastupiće Kiki Lesendrić i “Piloti”.

nova-godina

Atmosferu će u sredu, oko 21.30 časova, zagrejati ABBA tribjut bend, koji će izvesti najpoznatije hitove te grupe, a nakon njih, od 23 časa, nastupaju “Piloti”. Služiće se kuvano vino, a u ponoć će nebo iznad grada zaparati vatromet.

Lokalna samouprava je saopštila da će Pravoslavna nova godina biti organizovano dočekana ispred bine na početku Ulice kralja Aleksandra Karađorđevića u Zrenjaninu, ovoga puta uz nastup popularnog benda koji će ove godine obeležiti 35 godina od izlaska svog prvog albuma.

“Piloti” i njihov frontmen Zoran Lesendrić Kiki pojavili su se na domaćoj rok sceni avgusta 1981. godine uz hitove “Ne veruj u idole” i “Svi smo mi ponekad anđeli”, da bi do danas objavili sedam studijskih albuma i tri kompilacije, uz tri Lesendrićeva solo projekta.

Grad Zrenjanin poziva sve sugrađane da u dobrom raspoloženju i uz kvalitetne muzičke ritmove u centru grada zajedno dočekaju pravoslavnu Novu godinu.

Podeli članak
sinovoz
FAM