Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Komedija „Džeksi“ stigla u CineStar, na repertoaru i drugi filmovi (Video)

džeksi
Džeksi

Komedija „Džeksi“ premijerno se prikazuje od četvrtka, 21. novembra, u bioskopu CineStar Zrenjanin. Na repertoaru se nalaze i brojni drugi filmovi.

 

DŽEKSI

 

Od scenarista hit komedije „Mamurluk“ dolazi novi urnebesni hit „Džeksi“. Priča prati Fila koji ima ozbiljan problem s zavisnošću. Naime, zavisan je o svom pametnom telefonu. Fil nema prijatelja, a nema ni devojku, ali će mu se Facebook status vrlo brzo promeniti kada bude primoran da svoj stari telefon zameni novim modelom, koji ima neočekivane „napredne” funkcije… Džeksi, nova digitalna asistentkinja, ubrzo postaje njegov life coach i brine se za sva područja Filovog života… Baš sva.

 

 

ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i animiranu avanturu „Zaleđeno kraljevstvo 2“, i to u sinhronizovanoj verziji.

 

Zašto je Elza rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U „Zaleđenom kraljevstvu“ Elza se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U „Zaleđenom kraljevstvu 2“ mora verovati da su dovoljne.

 

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „Le Man ’66: Slavna 24 sata“, „Realna priča“, „Bitka za Midvej“, „Dr Sleep“, „Porodica Adams“, „Terminator: Mračna sudbina“, „Ekipa“, „Džoker“, „Grdana: Gospodarica zla“…

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM