Foto dana Slobodno vreme

Klub sportskih ribolovaca Banat iza sebe ima izuzetno uspešnu godinu

klub sportskih ribolovaca banat

Klub sportskih ribolovaca Banat iz Zrenjanina imao je izuzetno uspešnu minulu godinu. Na svim takmičenjima članovi kluba osvajali su medalje.

 

– KSR Banat je možda najuspešniji sportski kolektiv u Srbiji u 2018. godini. Ekipni smo prvaci države u šaranskom ribolovu, a za to su zaslužni Bojan Bojanić i Kristijan Selih. Tim našeg kluba je ekipni državni prvak u fider tehnici, odnosno ribolovu hranilicom, a pojedinačno je prvo mesto osvojio naš član Milan Jovanov. Sa njim su u ekipi bili i Mario Jovanov, Igor Janjić i Predrag Spasić. U disciplini „blek baš“, odnosno u lovu na grabljivu ribu iz američkih voda, naši Bojan Bojanić i Željko Sirar osvojili su drugo mesto – s ponosom ističe član Upravnog odbora KSR Banat Slavko Čolak.

 

On podseća i da je u masters ligi veterana ovaj klub osvojio titulu svetskog prvaka, kojom se zakitio Dragan Glogovac.

 

Svima njima dodeljene su zahvalnice na nedavno održanoj godišnjoj skupštini kluba, a Spasoju Tomiću zahvalnica je dodeljena za dugogodišnji rad i ostvarene rezultate u klubu.

 

– Imamo ambiciozne planove i za ovu godinu i u takmičarskom pogledu i u organizacionom. Priprema se ponovno osnivanje plovkaroške sekcije. I ove godine organizovaćemo školu ribolova i ekologije za uzrast od 12 do 14 godina. I održaćemo 8. po redu Fider kup, u vreme manifestacije „Dani piva“ – najavljuje Čolak.

 

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM