Slobodno vreme

JEDINSTVENA PRILIKA DA VIDITE KAMION KOJI JE UČESTVOVAO U PROBOJU SOLUNSKOG FRONTA!

Posetioci Aviv Parka Zrenjanin narednog vikenda imaće priliku da pogledaju izložbu oldtajmera. Stari automobili biće izloženi u subotu, 4. juna, u vremenu od 15 do 20 časova.

oldtajmeri

Jedinstvena šansa za sve zainteresovane da osete vetar u kosi sedeći u rock&roll kabrioletu iz šezdesetih, da se podsete „Praznika u Rimu“ uživajući u Topolinu, osete duh tridesetih godina prošlog veka u nekom od originalnih vozila iz tog perioda. Za one u militari fazonu biće i vojnih džipova, a večiti buntovnici imaće na raspolaganju nekoliko motocikala u stilu Džejms Dina i Stiva Mek Kvina. Preko 40 različitih izloženih vozila čeka na vas tog dana.

Svi posetioci imaće i jedinstvenu priliku da pogledaju kamion Packard Model E iz 1915. godine, koji za Srbiju ima veliku istorijsku vrednost, jer je učestvovao u proboju Solunskog fronta, i jedini je sačuvani primerak u Evropi. Pored njega, biće izložen automobil Ford iz 1928. godine, koji je najstariji registrovani automobil u Srbiji!

oldtajmeri

Posebnu pažnju privući će i prelepe limuzine marke Mercedes i Chrysler koje su proizvedene 1936. godine, ali i mnoga druga mlađa vozila. Ovu fascinantnu izložbu u subotu, 4. juna, Aviv Park Zrenjanin priprema u saradnji sa članovima Oldtajmer kluba „Beograd“ i gostima iz Novog Sada, Subotice i okoline Zrenjanina – vlasnicima ovih predivnih starih i savršeno očuvanih automobila.

„Ne propustite šansu da se lepo provedete, dobro zabavite, vidite nešto novo, i naravno, da uživate u kupovini po dobrim cenama“, poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin.

oldtajmeri

Podeli članak
sinovoz
FAM