Foto dana Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

IZLETIŠTE BABATOVO: Budite na pravom mestu i uživajte u letu (Foto)

izletište babatovo

Budite na pravom mestu, kao što je izletište Babatovo kod Elemira, pa će vam i ovakvo vreme paklenih vrućina biti mnogo prijatnije, na hladovitoj obali Tise.

 

Ko još nije posetio Babatovo, neka to u što skorije vreme učini, neće se pokajati. Oni kojima je to omiljeno izletište znaju o čemu je reč – hladovita obala reke Tise na popularnom izletištu, betonirana obala i talpa za kupače i restoran „Babatovo“ na samoj obali reke. U restoranu bogata ponuda jela i pića. Sve, naravno, uz riblje specijalitete, kako to dolikuje lokalu na reci. Tu su i roštilj, jela po narudžbi, meni za gurmane, ali i one koji se vladaju po vegetarijanskim ili sličnim principima.

 

Pročitajte još: Zovu je klupa pomirenja, a nalazi se na jednom od najlepših mesta!

 

Mobilijar na placu restorana je vrhunski. Tu su igralište za decu, teren za odbojku na pesku i naravno klupe za odmor i kuliranje. Među njima i čuvena klupa pomirenja, koju ne treba posebno opisivati. Dovoljno je da je vidite i shvatite poentu.

 

I ne zna se koje vreme je lepše provesti na ovoj romantičnoj lokaciji. Jednako je lepo u svim dobima dana, ali zalazak sunca nad Tisom je nešto nezaboravno. Uverite se sami.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM