Slobodno vreme

Imate čast da vas u restoranu Kovač usluži lično svetski prvak u savateu!

Stefan Janjatov

Kada uđete u jedan od najekskluzivnijih ugostiteljskih objekata u srednjem Banatu – restoran „Kovač“, koji se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin, osim prijatnog ambijenta i ljubaznog osoblja dočekaće vas i jedan pravi borac – svetski šampion u savateu!

 

Imaćete tu čast da vas lično usluži dvadesettrogodišnji Stefan Janjatov, jedan od najboljih zrenjaninskih sportista. Ko god ga poznaje, reći će vam da je u pitanju uzoran momak, kulturan i skroman koji se, osim veoma uspešnoj sportskoj karijeri, posvetio i ugostiteljstvu.

 

– Rođen sam i živim u Melencima, a savateom sam počeo da se bavim pre nekih sedam – osam godina. Od tada, do danas, petnaestak puta sam bio državni prvak, u nekoliko navrata sam osvajao balkanske, evropske i svetske kupove, takođe i evropska i svetska prvenstva, a osvojio sam i titulu svetskog prvaka – priča Stefan za portal zrenjaninski.com.

 

 

Ovaj mladić ugostiteljstvom se, uporedo sa sportom, bavi otkako je završio srednju školu. Kaže da se pronašao i u sportu i u ugostiteljstvu, i da je našao vremena da se posveti i jednom i drugom. I to veoma uspešno.

 

– Sada sam angažovan u restoranu Kovač, koji ima novi enterijer i pruža velike mogućnosti – ističe Stefan.

 

Zamolili smo Stefana da našim čitaocima preporuči nešto sa menija restorana Kovač, a on se odlučio za rebarca sa barbecue (BBQ) sosom i začinskim krompirom.

 

– Obavezno probajte i Polo e pesto pastu, spravljenu od piletine, tikvica i pesto sosa. Od jela sa pilećim mesom bih izdvojio piletinu sa kremastim sosom od pečuraka, uz koju kao prilog dobijate pomfrit i grilovano povrće, kao i hrono piletinu pečenu na grožđanom ulju, sa grilovanim povrćem koje je odlično za sportiste koji drže do kilaže. Takođe, u restoranu Kovač možete pronaći i veliki izbor zapečenih sendviča i obrok salata – preporučuje Stefan Janjatov.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM