Slobodno vreme YSLAJDER

HOTEL “VOJVODINA” – PRAVO MESTO ZA SVADBENA VESELJA!

Hotel “Vojvodina”
Hotel "Vojvodina"

ZRENJANIN – Posebno mesto u bogatoj ponudi zrenjaninskog Hotela “Vojvodina” ima organizacija svadbenih veselja, jer ovaj renomirani hotel može da ponudi mladencima i njihovim gostima organizaciju slavlja u izuzetno prijatnom enterijeru i ambijentu, uz vrhunsku ponudu jela i pića, kao nezaobilaznih faktora dobrog raspoloženja.

 

 

-Svadba, kao jedan od najznačajnijih događaja u životu svakog čoveka, zauzima posebno mesto u našoj ponudi. Luksuzni enterijer modernog stila, kao i komfor hotelskih restorana Elegant i Excluive, idealno su mesto za ovakve vrste proslava. U planiranju i organizovanju ovakvih događaja oslanjamo se na naše bogato iskustvo i standardno visok kvalitet na kojem insistiramo – kaže za portal zrenjaninski.com direktorica Hotela “Vojvodina” Jelena Frenc.

 

 

Ona ističe da su u ovom hotelu, rukovodeći se željama gostiju, ustalili uslugu švedskog stola, tako da se mogu zadovoljiti i najrazličitiji ukusi pa čak i posebni režimi ishrane.

 

-Svadbe u našem hotelu su već postale prepoznatljive i jedinstvene po ponudi služenja sa švedskog stola. Raznolikost švedskog stola pruža mogućnost gostima da sami kreiraju svoj tanjir, u skladu sa svojim ukusima i željama. Ovakav način organizovanja svadbene proslave nailazi na sve veće prihvatanje, kako mladenaca tako i njihovih zvanica – napominje direktorica.

 

 

Naravno, sva pažnja posvećuje se i onima koji se opredeljuju za tradicionalni način usluživanja.

 

-Za njih smo pripremili nove predloge menija za svadbene proslave, obogatili ponudu dodatnim sadržajima a raspoloženi smo i da, u skladu sa željama i zahtevima korisnika naših usluga, formiramo jedinstveni svečani meni – ističe direktorica Jelena Frenc. 

Podeli članak
sinovoz
FAM