Slobodno vreme YSLAJDER

HOTEL „VOJVODINA“ PONOVO DOMAĆIN ŽENSKE NOVE GODINE

ZRENJANIN – Jedinstvena manifestacija u Srbiji, a možda i u svetu, Ženska nova godina, održaće se 32. put u Zrenjaninu, 16. decembra, u elitnom hotelu „Vojvodina“.

 

 

Ovaj neobični doček Nove godine, pre zvaničnog datuma a samo za žene, osmislili su zrenjaninsko uduženje „Sva lepota sveta“ i predsednica te organizacije Katarina Kaća Halasović. Cilj je da na slavlju žene budu gošće, a ne domaćice zarobljene u kuhinji, koje spremaju novogodišnju trpezu.

 

– Ovde su žene cenjene gošće i slavljenice, sa samo jednom obavezom – da budu dobro raspoložene i vesele. I ove godine hotel „Vojvodina“ nam maksimalno pomaže u organizaciji ovog jedinstvenog skupa, za slavlje će biti obezbeđen bogat meni i piće u neograničenoj količini, biće folklora i muzike, a glumac Jovica Jašin po tradiciji biće naš Deda Mraz. Moguće je da specijalni gost bude i glumac Milenko Pavlov – najavljuje Kaća Halasović.

 

Ona posebno ističe činjenicu da se na prvo mesto stavlja komfor gošći u inače reprezentativnoj hotelskoj sali. Ulaz na ovu manifestaciju je 1.600 dinara, a za gošće koje se odluče da prenoće, hotel „Vojvodina“ ima povoljnu ponudu.

 

– I da napomenem, naše geslo je – „Muškarcima ulaz nije zabranjen, ali nije ni dozvoljen“. Osim ako su vozači, konobari, muzičari, novinari… I svakako, dobrodošao je naš Deda Mraz – napominje Halasović.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.