Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Hit filmovi “1917”, “Dulitl” i “Invazija” u bioskopu s pet zvezdica (Video)

invazija
Film "Invazija"

Ratni film „1917“, porodična avantura „Dulitl“ i ruska naučna fantastika „Invazija“ novi su filmski naslovi koje od četvrtka, 9. januara, možete pogledati u bioskopu CineStar Zrenjanin.

 

INVAZIJA

 

Prošle su tri godine od pada vanzemaljskog broda. Katastrofa koja se desila zauvek je promenila život devojčice iz Čertanova, ali i pogled stanovnika na kompletan univerzum. Čini se da je ovo bio najveći test za čovečanstvo. Ono čega ljudi još uvek nisu svesni jeste da će uskoro doživeti novi susret. Da li su spremni na to?

 

 

1917

 

Oskarom nagrađeni reditelj Sem Mendez, poznat po velikim hitovima poput “Vrtloga života”, “Skyfall” i “Spectre”, predstavlja spektakl o Prvom svetskom ratu jednostavnog naziva “1917”. Napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika, koji dobijaju naizgled nemoguću misiju. U trci protiv vremena moraju preći neprijateljsku teritoriju i dostaviti poruku koja će zaustaviti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da se napad sprema. A među njima je i brat jednog od dvojice vojnika. Oskarovac Mendes u filmu prikazuje zaista fantastične, ali i zastrašujuće ratne scene koje nismo do sada imali prilike da vidimo na velikom platnu.

 

 

DULITL

 

Robert Dauni Džunior oživljava jedan od najdražih književnih likova u živopisnoj obradi čuvene priče o čoveku koji je mogao da priča sa životinjama – Dulitlom. Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični dr Džon Dulitl (Robert Dauni Džunior), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu. Ona će ga odvesti do mitskog ostrva u potrazi za lekom.

 

Doktoru se na ovom putovanju priključuje mladi, samoprozvani šegrt (Hari Kolet, Dunkirk) i zanimljiva životinjska družina, koju čine nervozni gorila (dobitnik Oskara Rami Malek), entuzijastična ali pomalo ograničena patka (dobitnica Oskara Oktavija Spenser), duo koji se stalno prepire, a čine ga cinični noj (Kumail Nandžijani, The Big Sick’s) i optimistični beli medved (Džon Sina, Bamblbi) i tvrdoglavi papagaj (dobitnica Oskara Ema Tomson), koji je Dultilov najpoverljiviji savetnik…

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: „Kletva“, „One su bombe“, „Sluga“, „Prerušeni špijuni“, „Star Wars: Uspon Skajvokera“, „Patrolne šape“, „Džumandži: Sledeći nivo“, „Ajvar“, „4 ruže“ i „Zaleđeno kraljevstvo 2“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM