Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

„Hellboy“ i „Groblje kućnih ljubimaca“ premijerno u CineStar-u (Video)

hellboy

Akciona avantura „Hellboy“ prikazuje se premijerno u bioskopu CineStar, koji se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin, od četvrtka, 11. aprila.

 

Film „Hellboy“ možete pogledati radnim danima u terminima od 17.20, 19.40 i 22 sata, a u subotu i nedelju od 17.40, 20 i 22.20 sati.

 

„Hellboy“ je ultimativni antiheroj, plod nacističkog mističnog eksperimenta iz 1944. godine koji su američki agenti preoteli i odgajili da bude na strani Dobra. Temeljen je na kultnom stripu Mikea Mignole. Glavna uloga Hellboya pripala je Davidu Harbouru, poznatom po seriji „Stranger Things“.

 

Ultimativni antiheroj Hellboy se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gde se drevni duh zle veštice vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena pre više vekova, kraljica veštica se vraća u naš svet kako bi ponovo donela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korenima kao Hellboy u stanju je suočiti se s pretnjom i boriti se s vešticom i njenom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je naslednik moći samog kralja Arthura. Međutim, čak ni on ne može da pobedi sam u ratu sa silama zla. Pre nego što se odigra odlučujuća bitka, Hellboy mora da vrati svoje stare saveznike… Glavna uloga Helboja pripala je Davidu Harbouru, a odličnu glumačku postavu čine još i Ian McShane u ulozi profesora Trevora Bruttenholma i Milla Jovovich kao Blood Queen, te Sasha Lane kao Alice Monaghan.

 

 

Na repertoaru i horor „Groblje kućnih ljubimaca“

 

Ljubitelji horora mogu da pogledaju film „Groblje kućnih ljubimaca“. Zasnovan na originalnom horor romanu Stivena Kinga, film „Groblje kućnih ljubimaca“ prati Dr Luisa Krida (Džejson Klark), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rejčel (Ejmi Sajmic) i njihovo dvoje male dece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Luis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji Džudu Krendelu (Džon Litgou). Tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posledice.

 

Ovaj horor možete pogledati radnim danima i u nedelju u terminu od 21.05 sati, a u subotu će se, osim u to vreme, prikazivati i od 23 časa.

 

 

Od danas se u bioskopu CineStar premijerno prikazuju i „Hotel Mumbaj“ i animirana avantura „Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM