Slobodno vreme

Gostima Babatova na raspolaganju su i ležaljke pored Tise

Babatovo

Mnogo je razloga da sugrađanima predložimo restoran „Babatovo“, na istoimenom elemirskom izletištu na Tisi, kao idealno mesto za opuštanje i razonodu u slobodnom vremenu.

 

U neposrednoj blizini restorana „Babatovo“, koji je tik uz obalu reke, nalazi se plaža sa talpom, a na obali su kupačima na raspolaganju ležaljke, kao i klupe.

 

Bašta restorana je pod debelim hladom, jednim delom pod trščanim krovom. Za najmlađe tu je opremljeno dečje igralište, a za rekreativce teren za odbojku na pesku, sto za stoni tenis…

 

Uz bogatu gastronomsku ponudu, gde je preporuka riblja čorba, pa sveža tiska riba zgotovljena na razne načine, restoran ima odličan izbor pića.

 

Ono što ga u tom pogledu izdvaja je ekskluzivna ponuda u ovom regionu renomirane srpske Destilerije „Trivulesk“ iz Leskovca, koja je na internacionalnom nadmetanju u Engleskoj (International spirits shalle) ostvarila ogroman uspeh, osvojivši titulu trećeg po redu najboljeg proizvođača voćne rakije na svetu, i to za vilijamovku i šljivovicu. Sve to u konkurenciji 70 velikih imena i oko 1.500 renomiranih svetskih brendova.

 

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM