Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Glasajmo za talentovanu Dunju Srdanov i pomozimo joj da ispuni svoj san!

dunja srdanov
Foto: Privatna arhiva

Osmnaestogodišnja Zrenjaninka Dunja Srdanov jedna je od učesnica konkursa pod nazivom „Novo ime“, koji u celosti podržava kompanija „Novo Investment“, a koja na teritoriji Srbije deluje pod okriljem međunarodnog lidera u gejming industriji, grupacije „Novomatic“.

 

Na konkursu su mogli da učestvuju svi talentovani mladi ljudi iz Srbije, od 16 do 30 godina, koji se bave umetnošću, sportom… Prijave na konkurs su se slale do 15. februara, posle čega je 11 učesnika dobilo priliku da pobedi putem glasanja publike. A pobednik će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 2.500 evra.

 

Dunja Srdanov je učenica četvrtog razreda Zrenjaninske gimnazije. Piše pesme od svoje četvrte godine, a od skoro je počela da piše i kratke priče. Njena dela su objavljivana u različitim umetničkim časopisima, kao i u knjigama „Mladi dolaze“ Udruženja književnika Srbije i „Ulaznica“ Gradske narodne biblioteke u Zrenjaninu, gde je bila najmlađi učesnik.

 

Pročitajte još: Memorijalna džipijada „Ilija Žarac“ u spomen na Iliju Solomuna

 

Dunja planira da, ukoliko pobedi na konkursu, novac od nagrade uloži u izdavanje svoje prve knjige.

 

– Od hobija, pored pisanja, volim da fotografišem, družim se i slušam muziku. Moj moto je jedan divan stih „Biti budan i sanjati na nogama“ grupe „Film“. Nadam se da će ovim konkursom moj san postati stvarnost – kaže Dunja za portal zrenjaninski.com.

 

Ukoliko želite da pomognete našoj mladoj i talentovanoj sugrađanki da ispuni svoj san, to možete da učinite već sada. Glasanje je veoma jednostavno i sastoji se iz tri koraka:

 

1. Odete na sajt https://novoime.rs/sve-prijave/

2. Ulogujete se preko Facebook profila

3. Glasate za Dunju Srdanov

 

Konkurs je otvoren do 29. februara kada će biti proglašen pobednik, odnosno učesnik sa najviše glasova.

 

Pomozite da naša mlada sugrađanka ispuni san i objavi svoju prvu knjigu.

 

dunja srdanov
Foto: Privatna arhiva

 

Podeli članak
sinovoz
FAM