Slobodno vreme YSLAJDER

FOTOGRAFIŠITE SE PORED NAŠE JELKE I OSVOJITE NAGRADU!

ZRENJANIN – Portal zrenjaninski.com će i ove godine učestvovati u manifestaciji humanitarnog karaktera “Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina”, koja će biti održana u subotu, 17. decembra, od 12 časova, u Aviv Parku Zrenjanin.

Osim što će portal zrenjaninski.com, kao društveno odgovorna medijska kuća, donirati novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama, pripremićemo nagradnu igru za naše čitaoce i posetioce Aviv Parka Zrenjanin.

Svako ko se u subotu, od 12 časova, bude fotografisao pored naše novogodišnje jelke učestvovaće u nagradnoj igri portala zrenjaninski.com i naših partnera – restorana “Kovač”, izdavačke kuće “Laguna” i poslastičarnice “Sport”.

Sve fotografije ćemo objaviti na našem Fejsbuk profilu, a one sa najviše lajkova, odnosno sviđanja, biće nagrađene vrednim poklonima!

Osim toga, u saradnji sa restoranom “Kovač”, posetioce Aviv Parka ćemo dočekati besplatnim čajem, kako bi se ugrejali na ovim zimskim temperaturama.

Dođite u subotu, 17. decembra, od 12 časova, u Aviv Park Zrenjanin da se družimo zajedno!

Jer – portal zrenjaninski.com nudi uvek više!

Više o sutrašnjoj humanitarnoj manifestaciji možete pročitati ovde.

Podeli članak
sinovoz
FAM