Slobodno vreme YSLAJDER

EVO KO NASTUPA U CENTRU GRADA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

jelka

ZRENJANIN – Pripreme za doček Nove godine u Zrenjaninu uveliko traju, na Trg slobode dopremljena je i ogromna jelka koja će krasiti centar grada za vreme praznika, a polako se kompletira i program koji će biti priređen 30. i 31. decembra.

Kako portal zrenjaninski.com saznaje u Gradskoj upravi, 30. decembra, u 18 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina biće izveden prvi dečiji mjuzikl u zrenjaninskoj produkciji, a ulaz će biti besplatan.

U subotu, 31. decembra, tačno u podne, počinje velika dečija žurka. Nastupiće “Supernova” bend, a uslediće i tradicionalno kićenje novogodišnje jelke. Zrenjaninskim mališanima u ovoj akciji pridružiće se i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

U večernjim satima, 31. decembra, u centru grada, nastupiće zrenjaninski sastavi “ABBA real trubute band” i “New plus old hits”, dok će tačno u ponoć biti upriličen tradicionalni novogodišnji vatromet.

– Ove godine pažnju smo posvetili deci, tako da je dobar deo programa namenjen upravo njima. Želeli smo da uštedimo na muzičkom delu programa, tako da će Zrenjanince i njihove goste zabavljati domaći bendovi, a novac ćemo, između ostalog, usmeriti na kupovinu auto – sedišta za bebe, koja ćemo pokloniti roditeljima – rekao je za portal zrenjaninski.com gradonačelnik Čedomir Janjić, koji će 1. januara posetiti porodilište i majkama i njihovim tek rođenim bebama podeliti poklone. 

Podeli članak
sinovoz
FAM