Slobodno vreme YSLAJDER

ERGONOMSKE STOLICE: REŠENJE ZA VIŠEČASOVNO SEDENJE

Već smo pisali o tome koliko je važno da radni prostor bude funkcionalno opremljen, kako bi se posao obavljao efikasno, ali u ugodnom ambijentu.

 

ergonomske stolice

 

U rubrici “U lepom živim, u lepom radim”, koju zajednički realizuju portal stoloviistolice.com i zrenjaninski.com, danas govorimo o važnosti izbora dobre, kvalitetne radne stolice.

 

Sve više poslova u modernom dobu vezano je za sedenje. Poslovi koji podrazumevaju višečasovno sedenje zahtevaju posebno izrađene stolice koje će probleme koji idu uz dugotrajno sedenje svesti na minimum. Pravo rešenje za višečasnovno sedenje su ergonomske stolice.

 

 

Ergonomske stolice su dizajnirane tako da najbolje budu prilagođene ljudskom telu. Ergonomske stolice obezbeđuju maksimalan komfor na radnom mestu. Ovakve stolice su jedino rešenje za preveniranje deformacija kičme i bolova u leđima koji su nužan pratilac dugotrajnog sedenja. Visina sedišta, nasloni za ruke, naslon stolice, kod ergonomskih stolica prilagođeni su ljudskom telu. Pokretljivost ergonomskih stolica olakšava kretanje u random prostoru.

 

Izrađene od kvalitetnih materijala kancelarijske stolice garantuju izdržljivost i trajnost.

 

Više informacija o ergonomskim stolicama potražite na portalu stoloviistolice.com

Podeli članak
sinovoz
FAM