Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Dva akciona filma od četvrtka premijerno u bioskopu CineStar Zrenjanin

cinestar zrenjanin
Paklene ulice - Hobs i Šo

Dva akciona filma – „Paklene ulice: Hobs i Šo“ i „Vučji zov“ – možete premijerno pogledati od danas u bioskopu CineStar Zrenjanin.

 

CineStar Zrenjanin je predstavio novi repertoar za period od 1. do 7. avgusta, a na programu su i sledeći filmovi: „Kralj lavova“, „Spajdermen: Daleko od kuće“, „Anabel 3: Povratak kući“, „Tajni agent Mjau“ i „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2“.

 

Paklene ulice: Hobs i Šo

 

Nakon osam flmova koji su zaradili skoro pet milijardi dolara širom sveta, franšiza „Paklene ulice“ sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u flmu „Paklene ulice – Hobs i Šo“. Ovaj film eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu „Paklene ulice“, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.

 

 

Vučji zov

 

Ova pomorska akcija spojila je Mathieu Kassovitza (Čudesna sudbina Amelije Pulen, Grimizne reke i Mržnja), Omara Sy-a (The Intouchables, Jurassic World, X-Men: Days of Future Past) i mladog glumca François Civil-a (As Above, So Below; Frank, Moliere). Radnja filma smeštena je u bliskoj budućnosti u kojoj se posada jedne podmornice suočava sa ozbiljnim problemom. Mladi oficir poseduje izvanredan sluh kojim može da prepozna svaki zvuk koji čuje. U francuskoj nuklearnoj podmornici, sve će zavisiti od njega nakon ljudske greške koja će ugroziti živote cele posade.

 

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM