Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

„Dr Sleep“ pretpremijerno u CineStaru, na programu i nekoliko premijera

dr sleep
Dr Sleep

Horor „Dr Sleep“, rađen po romanu čuvenog Stivena Kinga, pretpremijerno se prikazuje od danas u bioskopu CineStar Zrenjanin. Projekcije su od 20.30 časova.

 

DR SLEEP

 

Stiven King je 2013. godine javnosti predstavio roman „Doctor Sleep“ i objasnio da je reč o nastavku kultne priče „The Shining“ (Isijavanje) koju je proslavio Džek Nikolson 1980. u istoimenom filmu kultnog reditelja Stenlija Kjubrika.

 

Doktor Sleep, odnosno dečak Deni Torens iz „Isijavanja“, u ovom je filmu četrdesetogodišnjak koji pati od istih demona alkoholizma i nasilja koji su opsedali i njegovog oca.

 

Torens počinje da koristi svoj dar kako bi komunicirao s umirućima u lokalnom hospicijskom centru, a njegova priča doživljava zaokret nakon što upozna mladu devojku koja takođe ima „sjajne“ moći.

 

 

PORODICA ADAMS

 

Pretpremijerno u bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i animirani film „Porodica Adams“.

 

Spremite se da pucketate prstma! Porodica Adams se vraća u bioskope u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas naterati da ponovo razmislite.

 

 

GDE SI POŠLA, BERNADET?

 

Na programu je i komedija „Gde si pošla, Bernadet?“.

 

Nagrađivani reditelj Ričard Linklater donosi nam adaptaciju knjige američke spisateljice Marije Sempl „Whered You Go, Bernadette“ s dvostrukom dobitnicom nagrade Oskar Kejt Blanšet u glavnoj ulozi.

 

Bernadet Foks nije na dobrom glasu. Njen muž, IT genije, uvek  je video kao urnebesnu, lako zapaljivu, nadarenu ali pomalo i nesređenu suprugu. Kolege su je smatrale talentovanim i ambicioznim arhitektom, a za svoju 15-godišnju ćerku Bernardet je uvek bila najbolja prijateljica i, sasvim jednostavno, mama.

 

Ali, Bernadet odjednom nestane. A njena ćerka Bi mora krenuti na putovanje do kraja sveta kako bi je pronašla.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: „Terminator: Mračna sudbina“, „Fiksizi: Majstorčići“, „Ekipa“, „Ovčica Šone Film: Farmagedon“, „Grdana: Gospodarica zla“, „Džoker“ i „Jeti: Snežni čovek“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM