Slobodno vreme YSLAJDER

DANI PIVA: SPISAK SVIH IZVOĐAČA I SATNICE KONCERATA!

dani-piva
Foto: danipiva.rs

ZRENJANIN – Sada je i zvanično utvrđen muzički program u okviru 32. po redu manifestacije “Dani piva”, koja će u Zrenjaninu biti održana od 28. avgusta do 3. septembra.

 

dani-piva
Foto: danipiva.rs

 

Na glavnoj bini, na Trgu slobode, u četvrtak, 31. avgusta, od 21 čas, sada već tradicionalni koncert će održati Zrenjaninska filharmonija.

 

U petak, subotu i nedelju koncerti počinju u 22 sata, a nastupiće “Bijelo dugme” (1. septembar), “Van Gogh” (2. septembar) i Marinko i Nikola Rokvić (3. septembar). 

 

Muzički program biće organizovan i na Žitnom trgu, počev od utorka, 29. avgusta, kada će u 21 sat nastupiti “Legende”, a dva sata kasnije Vlatko Stefanovski.

 

U sredu, 30. avgusta, od 21 sat, publiku će zabavljati “Kepa & The Free Spirits”, a od 23 sata “Griva”.

 

“Laki keš” nastupiće u četvrtak, 31. avgusta, od 21 sat, dok će dva sata kasnije na binu izaći članovi benda “Atheist Rap”.

 

U petak, 1. septembra, po već ustaljenoj satnici, prvo će nastupiti “Tribute Zeppelin & AC-DC”, a kasnije i “Atomsko sklonište”.

 

U subotu, 2. septembra, koncert će održati bendovi “Perpetuum mobile” i “Goblini”, a poslednje večeri “Dana piva”, u nedelju, 3. septembra, “Gift” i “Kal”.

Podeli članak
sinovoz
FAM