Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

CineStar Zrenjanin predstavlja novi bioskopski repertoar (Video)

cinestar zrenjanin
"Originalni francuski žigolo"

Bioskop CineStar Zrenjanin predstavio je novi repertoar za period od 4. do 10. jula.

 

Od četvrtka, 4. jula, u bioskopu se premijerno prikazuje akciona avantura „Spajdermen: Daleko od kuće“, i to u nekoliko termina. Film je moguće pogledati u 2D i u 3D verziji.

 

U jedinom bioskopu sa pet zvezdica od danas premijerno možete pogledati i komediju „Originalni francuski žigolo“. Film se prikazuje u terminima od 18 i 20.15 časova.

 

Nakon što ga njegova bogata osamdesetogodišnja prijateljica ostavi zbog mlađeg muškarca, stari žigolo će uz pomoć nećaka morati da potraži i novu milionerku. Francuzi su bez premca najbolji ljubavnici na svetu – istina ili mit? Ovo mišljenje među nežnijim polom nema naučno uporište, ali većina će se s njim složiti. Koja je to čarobna formula privlačnosti Francuza – da li je to njihov šarm i ležernost u kombinaciji sa stavom i onim neodoljivim „je ne sais quoi“ faktorom, koji im je usađen od rođenja, začinjeno s fatalnim i strastvenim nastupom koji jednostavno obara s nogu? Tajnu njihove privlačnosti još uvek niko nije razotkrio, ali možda je saznate u najnovijem filmskom hitu „Originalni francuski žigolo“.

 

 

Na repertoaru je i animirani film „Tabaluga“, i to u sinhronizovanoj verziji. Film se radnim danima prikazuje u terminu od 16 sati, a vikendom i od 11.15, 13 i 14.45 časova.

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: „Anabel 3: Povratak kući“, „Tajni agent Mjau“, „Anna“, „Ljudi u crnom: Globalna pretnja“, „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2“, „Godzila II: Kralj čudovišta“ i „Aladin“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM