Slobodno vreme YSLAJDER

CINESTAR UVODI BRZO ONLINE PLAĆANJE BIOSKOPSKIH KARATA

cinestar

CineStar bioskopi u Vojvodini, osim što su pojam za filmsku zabavu, pojam su i za vrhunsku tehnologiju koju uvode u svoje multiplekse, pa su stoga u rangu najmodernijih svetskih bioskopa. Tako su ekskluzivno u Srbiju, u bioskop u Novom Sadu, prvi doveli 4DX dvoranu opremljenu specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima, ali su predstavili i eXtreme dvorane, gigantska wall to wall platna, Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema itd.

 

cinestar plaćanje

 

Novi projekat koji nam predstavljaju ovih dana je brzo online plaćanje koje će biti moguće samo u CineStar bioskopima. Do sada je bioskopska publika u Srbiji mogla da kupuje online jedino ako su članovi Loyalty kluba bioskopa, putem Loyalty kartice na koju je bilo potrebno unapred položiti gotovinu. U bioskopima CineStar se uvodi brzo online plaćanje kreditnim i debitnim karticama. Konkretno –  bioskopske ulaznice će biti moguće platiti MasterCard, Maestro, VISA i American Express karticama.

 

Direktor CineStara Srbija Zoran Savić o ovoj ekskluzivnoj pogodnosti u CineStar bioskopima za informativni portal zrenjaninski.com kaže sledeće:

 

– Online plaćanje je svuda u svetu u porastu, a mi smo ponosni da što smo prvi uspeli da omogućimo našim posetiocima da mogu doslovno iz svoje fotelje ili iz kancelarije, tramvaja… unapred da kupe ulaznicu bez nervoze i čekanja u redu, a moram da napomenem, i bez rizika, jer su svi podaci zaštićeni u skladu sa međunarodnim standardom PCI DSS LEVEL 1, a sve transakcije autorizuje Banca Intesa Srbija. Korisnik mora da upiše broj svoje kartice, trajanje, CVV i 3Dsecure ako izdavač kartice to traži. Ako korisnik u tom koraku odluči da sačuva podatke svoje kartice, sledeći put će još jednostavnije moći da kupi ulaznicu jer će samo odabrati karticu i neće morati da upisuje više ništa. Verujemo da će brzo online plaćanje naši posetioci brzo prepoznati kao i će im poseta bioskopima CineStar biti još ugodnija – navodi Savić.

 

Bioskopske ulaznice za bioskope CineStar će biti moguće kupiti online od 27. marta 2018. Sve informacije u vezi brzog online plaćanja moguće je dobiti na www.cinestarcinemas.rs putem koga se online ulaznice i kupuju (https://goo.gl/hNhr1s).

 

Cinestar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u gradovima Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin. Za kraj godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex  u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.

 

cinestar

 

Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je nakon četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, pa brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa – i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

 

Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa, broji 20 multipleksa u regionu  i 129 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i preko 20.000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu, gde su najveći bioskopski operater, koji u 2018. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.

Podeli članak
sinovoz
FAM