Slobodno vreme

CineStar s ponosom najavljuje specijalizovani bioskop za decu

CineStar bioskopi

CineStar bioskopi od početka u Srbiju donose jako puno tehnoloških novosti, pa su s razlogom u rangu najmodernijih svetskih bioskopa.

 

Pre nekoliko godina predstavili su nam prvu 4DX dvoranu opremljenu specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima. Nedavno su prvi lansirali brzo online plaćanje tj. plaćanje bioskopskih ulaznica kreditnim i debitnim karticama preko web stranice.

 

Najnoviji projekat CineStar Cinemas – KIDS CINESTAR u Tržnom centru BIG u Novom Sadu, je bioskopska sala koja je u potpunosti dizajnirana i prilagođena deci. Mislilo se na sve, od velikog tobogana, kojim se deca spuštaju u bazen s lopticama, didaktičkih igara, vreća za sedenje do drugih, na prvi pogled, manje vidljivih, ali jednako važnih elemenata.

 

Kids CineStar sala će imati 48 kožnih udobnih sedišta sa držačima za piće i u potpunosti će biti childfrendly, s modifikovanim nivoom zvuka, jačinom svetla i kraćim reklamama. Igranje u sali predviđeno je u periodu od 20 minuta pre početka filma. U prostoru za igru koji je odvojen ogradama, deca će izuvati svoje cipelice i odlagaće ih u posebne ormariće, pa je na taj način rešeno i pitanje higijene.

 

Ovim novim projektom, CineStar bioskopi će koncept „Family friendly cinema“, koji neguju od početka, dići na još viši nivo, a najmlađim posetiocima će povezati dve stvari koje najviše vole – igranje i film.

 

CineStar bioskopi

 

Zoran Savić, direktor CineStar Cinemas Srbija kaže da filmska avantura u KIDS CINESTAR dvorani počinje igrom.

 

-CineStar Cinemas je oduvek bio i porodični bioskop i naša ponuda za decu je jako bogata od proslava rođendana u rođendaonicama, povoljnijih matine termina i porodičnih vikenda, do najnovije kartice Family Club koja nudi odlične pogodnosti i niže cene ulaznica za porodice,  itd. Ideja s KIDS dvoranom bila je da stvorimo prostor u našem bioskopu u kome će deca i roditelji uživati u magiji filmova u dvorani koja je dizajnirana specijalno za njih. Očekujemo jako puno upita za proslave rođendana u ovoj dvorani. Ovo je potpuno novi koncept koji smo razvili i prvo ćemo ga predstaviti u Srbiji, ali i u regiji. Nije zanemarljiva i blizina predivnog cafe bara odmah ispred dvorane, kao i toaletnog prostora, a sve je to nadohvat ruke, da roditeljima bude lakše – navodi Savić.

 

CineStar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u gradovima Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin. Za drugi kvartal sledeće godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex  u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.

 

Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Film theater GmbH, koja je nakon četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, pa brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa – i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

 

Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa broji 21 multipleks u regionu  i 132 digitalne dvorane, uključujući IMAX® i 4DX, kao i preko 21.000 sedišta, a uskoro prva uvodi i Kids salu u Novom Sadu u svoje prestižne bioskopske formate.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz