Slobodno vreme

“Čarolija” uz “Rascvetali maj” u Aviv parku

aviv rođendan

U subotu, 12. maja, od 17 časova će stići prava „čarolija“ u Aviv Park Zrenjanin!

 

Najmlađe očekuje prelepa pozorišna predstava koja će im sigurno subotnje popodne ulepšati i uveseliti ih zabavom, smehom, a kasnije i igrom sa animatorima. Predstavu će odigrati Dečije pozorište „Koferče“ iz Beograda, poznato po svojim smešnim i zabavnim nastupima i predstavama.

 

U subotu će devojčica po imenu Ana Banana imati težak zadatak – da bi stigla „čarolija“ u Aviv Park Zrenjanin, ona će morati da napravi predstavu za decu!

 

Ana Banana, uz pomoć mališana, Princa, Dvorske lude i drugara Čudovišta, će uspeti sigurno da „prizove“ čaroliju u Park, a Princ će se sigurno zaljubiti u nju…

 

Predstave nema bez najmlađih posetilaca pa ih zato iz Aviv parka pozivaju da dođu u subotu, 12. maja, u Aviv Park Zrenjanin i da uživaju u fantastičnoj predstavi i zabavnim igrama sa fenomenalnim glumcima!

 

U subotu, 12. maja, u Aviv Parku Zrenjanin će se po prvi put organizovati Sajam rukotvorina pod nazivom „Rascvetani maj“. Desetak Udruženja žena iz Zrenjanina i okoline predstaviće posetiocima Aviv Parka svoje prelepe rukotvorine i narodne tradicionalne umetnine.

 

Sajam će biti izložbeno – prodajnog karaktera, i trajaće od 12 do 20 časova.

 

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM