Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Čak pet novih filmova prikazuje se od danas u CineStaru (Video)

film stari
Stari

Od četvrtka, 29. jula, u bioskopu CineStar Zrenjanin prikazuje se čak pet novih filmova. U pitanju su naučna fantastika “Putnici”, drama “Dnevnik iz Gvantanama”, avantursitički film “Avantura u džungli”, animirani “Neukrotivi Spirit” i triler “Stari”.

 

Putnici

 

Distopijski triler kog nazivaju “Gospodarom muva” za nove generacije! U skorijoj budućnosti, u kojoj je ljudska rasa u opasnosti, grupa od tridesetak mladića i žena poslata je na ekspediciju u svemir kako bi kolonizovali novootkrivenu planetu. Grupa je prethodno trenirana upravo za tu svrhu, za suzbijanje emocionalnih impulsa i pojačanu inteligenciju.

 

Međutim, kad posada otkrije uznemirujuće tajne o misiji, kreću da prkose toj obuci i počinju da istražuju svoje najprimitivnije prirodne nagone i impulse. Dok se život na brodu pretvara u haos, prožima ih strah, požuda i glad za moći.

 

Film se prikazuje radnim danima od 20.25 časova, a u subotu i nedelju od 19.05 sati.

 

 

Stari

 

Ovog leta vizionar i filmski stvaralac Najt Šjamalan predstavlja zastrašujući, misteriozni novi triler o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima, i koja otkriva da osamljena plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare, smanjujući čitav njihov život u jedan jedini dan.

 

Film se prikazuje u terminu od 21.25 časova.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: “G. I. Joe: Zmijske oči”, “Senka špijuna”, “Svemirski basket: Novo nasleđe”, “Spirala straha: Novo poglavlje Slagalice strave”, “Crna udovica”, “Kućni ljubimci na tajnom zadatku”, “Zec Petar: Skok u avanturu”, “Paklene ulice 9”, “Luka” i “Kruds: Novo doba”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM