Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Budite hrabri i dođite u CineStar Zrenjanin – “Gost” je već stigao (Video)

gost
Film "Gost"

Američki horor film “Gost” od četvrtka, 4. marta, nalazi se na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin. Ovaj film se prikazuje u terminima od 14.15 i 19.40 časova.

 

Gost

 

Radnja ovog napetog horora prati veselu ekipu koja se preko čuvenog Zoom-a redovno čuje i razmenjuje iskustva za vreme pandemije koronavirusa. Dugogodišnje prijateljice tako jednom prilikom dogovaraju konferencijski poziv sa proročicom, jer kako drugačije razdrmati monotoni karantinski život u kom je jedina zabava i druženje sa prijateljima zapravo razgovor putem konferencijskog poziva. Naravno, kad devojke shvate da se još neko priključio njihovom Zoom pozivu, već je prekasno.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin od danas možete pogledati i animirani film “Duša”. Film se prikazuje u terminima od 13.20, 15.20 i 17.20 časova.

 

Duša

 

Da li ste se ikada zapitali gde nastaju vaše emocije, snovi, vaša interesovanja? Šta je to što vas čini onim što jeste? U 2020. godini Pixar Animation Studios vodi nas na putovanje od ulica Njujorka do kosmičkih kraljevstava, kako bismo otkrili odgovore na najvažnija pitanja u životu.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: “Senka straha”, “Lovac na čudovišta”, “Tom i Džeri”, “Iza zatvorenih vrata”, “Soba želja”, “Jedini izlaz”, “Male stvari”…

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM