Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Bioskop CineStar Zrenjanin predstavio novi nedeljni repertoar (Video)

repertoar bioskopa cinestar zrenjanin
Pad anđela

Bioskop CineStar Zrenjanin predstavio je novi nedeljni repertoar, za period od 5. do 11. septembra.

 

Horor film “To: Drugo poglavlje” od četvrtka, 5. septembra, možete pogledati u više termina. Ovaj film se prikazuje svakog dan u terminima od 15.55, 19, 20.30 i 22.10 časova.

 

Animirani film “Velika avantura” takođe možete pogledati u više termina, a za vikend, odnosno u subotu i nedelju, od 14.25 sati, na repertoaru je i “Vilijeva planeta”. U pitanju je pretpremijera.

 

Nakon što je uništen brod kojim je putovao u svemir, mali Vili biva odvojen od svojih roditelja. Njegova rezervna kapsula sleće na divlju i neistraženu planetu na kojoj, uz pomoć robota Baka, preživljava do dolaska spasilačke misije.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin svakog dana, od 19.30 i 21.45 časova, možete pogledati i akcioni film “Pad anđela”.

 

Treće poglavlje filmske franšize koja je započela “Padom Olimpa” i nastavila se “Padom Londona” s Džeraldom Batlerom i oskarovcem Morganom Frimanom u glavnim ulogama. U ovom nastavku agentu Beningu je namešten pokušaj atentata na predsednika iz čega će morati da izvuče vlastitu agenciju i FBI dok pokušava da otkrije stvarnu pretnju.

 

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin su i sledeći filmovi: “Umetnost vožnje po kiši”, “Kraljice zločina”, “Angry Birds Film 2”, “Bilo jednom…u Holivudu”, “Paklene ulice: Hobs i Šo”, “Kralj lavova” i “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM