Foto dana Slobodno vreme

BICIKLISTIČKE IGRE ZABAVILE LJUBITELJE DVOTOČKAŠA (FOTO)

ZRENJANIN – “Zrenjaninska omladinska razvojna organizacija” (ZORO), u okviru projekta “Pimp Your Bike”, organizovala je minulog vikenda na Trgu slobode u Zrenjaninu manifestaciju pod nazivom “Biciklističke igre”. Pokrovitelj ovog događaja bila je kompanija GOMEX, potvrđujući još jedanput visok stepen brige o mladima i njihovoj konstantnoj edukaciji.

bicikli

Program je bio namenjen učesnicima od 12 do 35 godina, koji su imali priliku da provere svoje poznavanje saobraćajnih pravila i pokažu ciklo-veštine kroz osam zanimljivih i zabavnih igara na biciklističkom poligonu.

Organizatori su pripremili i mini kontrolni zadatak, simulaciju raskrsnice, vijugavu vožnju oko čunjeva, “zločesti” kontra-korman, nabacivanje biciklističkih guma, akrobatsku vožnju po tankoj liniji, ciklo-reciklažu i jednu banatsku vožnju “natenane”.

bicikli

Grupa mladih entuzijasta zaljubljenika u bicikle pre dve godine udružila je svoje snage i energiju u “Zrenjaninsku omladinsku razvojnu organizaciju” (ZORO). Oni nastoje da animiraju mlade da se što više bave biciklizmom, kao i da im olakšaju popravke i doterivanje dvotočkaša.

bicikli

Podeli članak
sinovoz
FAM