Slobodno vreme YTOP

AVIVOV IZBOR NAJLEPŠE JELKE, SPREMILI SMO VAM IZNENAĐENJE!

ZRENJANIN – Aviv Park Zrenjanin i ove godine organizuje manifestaciju humanitarnog karaktera pod nazivom “Avivov izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina” u kojoj će, treću godinu za redom, učestvovati i informativni portal zrenjaninski.com.

 

Avivov izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina

 

U subotu, 23. decembra, s početkom u 12 časova, učesnici akcije, među kojima su preduzeća i medijske kuće, kitiće novogodišnje jelke, posle čega će biti izabrane one najlepše. S druge strane, učesnici akcije, među kojima je i portal zrenjaninski.com, doniraće novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama.

 

Za vreme trajanja manifestacije biće organizovan muzički i zabavni program, a biće izvedena i novogodišnja predstava za decu.

 

Osim što će portal zrenjaninski.com, kao društveno odgovorna medijska kuća, donirati novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama, pripremićemo nagradnu igru za naše čitaoce i posetioce Aviv Parka Zrenjanin.

 

Svako ko se u subotu, 23. decembra, od 12.30 časova, bude fotografisao pored naše novogodišnje jelke, učestvovaće u nagradnoj igri portala zrenjaninski.com i naših partnera – bioskopa CineStar, restorana “Kovač” i izdavačke kuće “Laguna”.

 

Sve fotografije ćemo objaviti na našem Fejsbuk profilu, a one sa najviše lajkova, odnosno sviđanja, biće nagrađene vrednim poklonima!

 

Osim toga, u saradnji sa restoranom “Kovač”, posetioce Aviv Parka ćemo dočekati besplatnim čajem, kako bi se ugrejali na ovim zimskim temperaturama.

 

A ovog puta pripremili smo vam još jedno iznenađenje! Naime, u subotu ćete imati priliku i da se družite sa Cineman-om, junakom bioskopa CineStar, koji će vas čekati pored naše jelke!

 

Dođite u subotu, 23. decembra, od 12 časova, u Aviv Park Zrenjanin, da se družimo zajedno!

Podeli članak
sinovoz
FAM