Slobodno vreme YTOP

AVIVOV IZBOR NAJLEPŠE JELKE, SPREMILI SMO VAM IZNENAĐENJE!

ZRENJANIN – Aviv Park Zrenjanin i ove godine organizuje manifestaciju humanitarnog karaktera pod nazivom „Avivov izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina“ u kojoj će, treću godinu za redom, učestvovati i informativni portal zrenjaninski.com.

 

Avivov izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina

 

U subotu, 23. decembra, s početkom u 12 časova, učesnici akcije, među kojima su preduzeća i medijske kuće, kitiće novogodišnje jelke, posle čega će biti izabrane one najlepše. S druge strane, učesnici akcije, među kojima je i portal zrenjaninski.com, doniraće novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama.

 

Za vreme trajanja manifestacije biće organizovan muzički i zabavni program, a biće izvedena i novogodišnja predstava za decu.

 

Osim što će portal zrenjaninski.com, kao društveno odgovorna medijska kuća, donirati novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama, pripremićemo nagradnu igru za naše čitaoce i posetioce Aviv Parka Zrenjanin.

 

Svako ko se u subotu, 23. decembra, od 12.30 časova, bude fotografisao pored naše novogodišnje jelke, učestvovaće u nagradnoj igri portala zrenjaninski.com i naših partnera – bioskopa CineStar, restorana „Kovač“ i izdavačke kuće „Laguna“.

 

Sve fotografije ćemo objaviti na našem Fejsbuk profilu, a one sa najviše lajkova, odnosno sviđanja, biće nagrađene vrednim poklonima!

 

Osim toga, u saradnji sa restoranom „Kovač“, posetioce Aviv Parka ćemo dočekati besplatnim čajem, kako bi se ugrejali na ovim zimskim temperaturama.

 

A ovog puta pripremili smo vam još jedno iznenađenje! Naime, u subotu ćete imati priliku i da se družite sa Cineman-om, junakom bioskopa CineStar, koji će vas čekati pored naše jelke!

 

Dođite u subotu, 23. decembra, od 12 časova, u Aviv Park Zrenjanin, da se družimo zajedno!

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.