Slobodno vreme YSLAJDER

AVIV PARK PROSLAVIO DRUGI ROĐENDAN UZ HITOVE HARISA DŽINOVIĆA (FOTO)

ZRENJANIN – Drugi rođendan zrenjaninskog Aviv parka proslavljen je spektakularno, uz popuste u gotovo svim prodajnim objektima i veoma posećen koncert Harisa Džinovića.

 

Haris Džinović

 

Uzaludno su, večeras, oni koji su došli posle 19 časova u Aviv park, tražili mesto za parkiranje, jer je gužva bila neopisiva.

 

Koncert je bio posebna priča, nekoliko hiljada Zrenjaninaca dočekalo je Harisa ovacijama, pevajući s njim popularne hitove koji su ga proslavili. A Haris se potrudio da i ovaj put, kao pre tri godine na „Danima piva“, razgali svoje fanove.

 

-U Zrenjanin sam dolazio još kao mladić, sa bendom koji je pratio Safeta Isovića. Bili smo veoma dobro prihvaćeni u Vojvodini. Dobro je bilo i pre tri godine na Danima piva, publika ovde voli moje pesme – istakao je Džinović, pred nastup na rođendanskom koncertu Aviva.

 

 

A zadovoljni su i u menadžmentu zrenjaninskog Aviv parka, kako odzivom posetilaca u rođendanskom danu, tako i poslovanjem u prethodne dve godine.

 

-Dve godine su prosto proletele. Mnogi su, u početku bili sumnjičavi, nisu verovali u ovu priču, ali mi nismo imali nedoumice, bili smo sigurni da ćemo ostvariti dobar i kvalitetan projekat. Imali smo ogromnu veru, uložen je veliki trud, imali smo značajnu podršku, pored ostalog i medija i naravno Zrenjaninaca, bez kojih svega ovoga ne bi bilo – kaže Danka Gladović, direktorka marketinga u kompaniji „Aviv arlon“. Ona je obećala da će kompanija nastaviti sa dobrom praksom organizovanja raznovrsnih događaja gotovo svakog vikenda, posebno programa za porodice i decu.

 

Pun pogodak u rođendanskom danu bila je celodnevna zabava za decu kroz različite programe, kao i akcije sniženja u gotovo svim prodajnim objektima u Aviv parku, koje su bile krcate mušterijama.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM