Slobodno vreme YSLAJDER

AVIV PARK PROSLAVIO DRUGI ROĐENDAN UZ HITOVE HARISA DŽINOVIĆA (FOTO)

ZRENJANIN – Drugi rođendan zrenjaninskog Aviv parka proslavljen je spektakularno, uz popuste u gotovo svim prodajnim objektima i veoma posećen koncert Harisa Džinovića.

 

Haris Džinović

 

Uzaludno su, večeras, oni koji su došli posle 19 časova u Aviv park, tražili mesto za parkiranje, jer je gužva bila neopisiva.

 

Koncert je bio posebna priča, nekoliko hiljada Zrenjaninaca dočekalo je Harisa ovacijama, pevajući s njim popularne hitove koji su ga proslavili. A Haris se potrudio da i ovaj put, kao pre tri godine na „Danima piva“, razgali svoje fanove.

 

-U Zrenjanin sam dolazio još kao mladić, sa bendom koji je pratio Safeta Isovića. Bili smo veoma dobro prihvaćeni u Vojvodini. Dobro je bilo i pre tri godine na Danima piva, publika ovde voli moje pesme – istakao je Džinović, pred nastup na rođendanskom koncertu Aviva.

 

 

A zadovoljni su i u menadžmentu zrenjaninskog Aviv parka, kako odzivom posetilaca u rođendanskom danu, tako i poslovanjem u prethodne dve godine.

 

-Dve godine su prosto proletele. Mnogi su, u početku bili sumnjičavi, nisu verovali u ovu priču, ali mi nismo imali nedoumice, bili smo sigurni da ćemo ostvariti dobar i kvalitetan projekat. Imali smo ogromnu veru, uložen je veliki trud, imali smo značajnu podršku, pored ostalog i medija i naravno Zrenjaninaca, bez kojih svega ovoga ne bi bilo – kaže Danka Gladović, direktorka marketinga u kompaniji „Aviv arlon“. Ona je obećala da će kompanija nastaviti sa dobrom praksom organizovanja raznovrsnih događaja gotovo svakog vikenda, posebno programa za porodice i decu.

 

Pun pogodak u rođendanskom danu bila je celodnevna zabava za decu kroz različite programe, kao i akcije sniženja u gotovo svim prodajnim objektima u Aviv parku, koje su bile krcate mušterijama.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.