Slobodno vreme

ANĐELKA PRPIĆ GOSTUJE U KULTURNOM CENTRU ZRENJANINA

ZRENJANIN – U četvrtak, 22. februara, na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina, biće izvedena pozorišna predstava “Šta me snađe”. Predstava počinje u 20 časova.

 

Anđelka Prpić

 

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od 10 do 12, i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 900 dinara.

 

Naša popularna glumica Anđelka Prpić je glavni protagonist ove fantastične predstave, nastale iz pera Nebojše Romčevića, ako ne najboljeg, sigurno jednog od najboljih scenarista današnje Srbije. Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine.

 

U predstavi, Anđelka je jedna mlada žena koja gradi karijeru  u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da reši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu.

 

Tekst za ovu odličnu komediju je napisao Nebojša Romčević, a režiju je uradio poznati glumac i režiser Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Podeli članak
sinovoz
FAM