Slobodno vreme

Akrobacije avionom, padobranski skokovi i vožnje skutera na Peskari!

Zrenjaninsko leto na Peskari 2018

Manifestacija „Zrenjaninsko leto na Peskari 2018“, koja će svečano biti otvorena u petak, 29. juna, u 11 časova, najavljena je danas u Multimedijalnoj sali Gradske kuće, uz napomenu da posetioce očekuje puno zanimljivih događaja na popularnom zrenjaninskom kupalištu tokom cele letnje sezone.

 

A tog dana posetioce očekuju i avioakrobacije u izvođenju Centra za obuku pilota „Prince Aviation“, padobranski demo skok u izvođenju padobranske škole „Tandem skok“, nastup plesne grupe „Free Dance“, kao i vožnje skutera.

 

– Zrenjaninsko kupalište Peskara jedna je od najatraktivnijih lokacija u gradu, a ove godine dodatno je proširena i uređena. Ovo će biti jedna lepa letnja oaza za naše sugrađane, kako za pojedince tako i za porodice. Grad je prepoznao značaj manifestacije na Peskari, i podržao je  sa uverenjem da će imati odlične efekte – istakao je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, pozivajući sugrađane da u petak dođu na svečano otvaranje.

 

Radiša Dupljanović, direktor Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija“, kome je povereno upravljanje nad Peskarom, kazao je da je, osim što je uređena i proširena plaža i kupalište, produženo vreme za kupanje, od 10 ujutro do 20 časova.

 

– A uz sav potrebni mobilijar vodi se računa i o bezbednosti, koja će sa angažovanom spasilačkom službom biti na najvišem nivou – naglasio je Dupljanović.

 

Svoje aktivno učešće na otvaranju manifestacije najavili su i zrenjaninski sportisti.

 

– Sportisti iz Zrenjanina, koji su poznati ne samo po osvajanju medalja, već i po društvenoj i humanitarnoj angažovanosti, biće učesnici programa „Akva bajk“. Imamo u planu i niz drugih sportskih događaja na Peskari, i već u julu ćemo imati Bič volej turnir – najavila je generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz