Slobodno vreme

Akrobacije avionom, padobranski skokovi i vožnje skutera na Peskari!

Zrenjaninsko leto na Peskari 2018

Manifestacija “Zrenjaninsko leto na Peskari 2018”, koja će svečano biti otvorena u petak, 29. juna, u 11 časova, najavljena je danas u Multimedijalnoj sali Gradske kuće, uz napomenu da posetioce očekuje puno zanimljivih događaja na popularnom zrenjaninskom kupalištu tokom cele letnje sezone.

 

A tog dana posetioce očekuju i avioakrobacije u izvođenju Centra za obuku pilota “Prince Aviation”, padobranski demo skok u izvođenju padobranske škole “Tandem skok”, nastup plesne grupe “Free Dance”, kao i vožnje skutera.

 

– Zrenjaninsko kupalište Peskara jedna je od najatraktivnijih lokacija u gradu, a ove godine dodatno je proširena i uređena. Ovo će biti jedna lepa letnja oaza za naše sugrađane, kako za pojedince tako i za porodice. Grad je prepoznao značaj manifestacije na Peskari, i podržao je  sa uverenjem da će imati odlične efekte – istakao je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, pozivajući sugrađane da u petak dođu na svečano otvaranje.

 

Radiša Dupljanović, direktor Javnog preduzeća “Gradska stambena agencija”, kome je povereno upravljanje nad Peskarom, kazao je da je, osim što je uređena i proširena plaža i kupalište, produženo vreme za kupanje, od 10 ujutro do 20 časova.

 

– A uz sav potrebni mobilijar vodi se računa i o bezbednosti, koja će sa angažovanom spasilačkom službom biti na najvišem nivou – naglasio je Dupljanović.

 

Svoje aktivno učešće na otvaranju manifestacije najavili su i zrenjaninski sportisti.

 

– Sportisti iz Zrenjanina, koji su poznati ne samo po osvajanju medalja, već i po društvenoj i humanitarnoj angažovanosti, biće učesnici programa “Akva bajk”. Imamo u planu i niz drugih sportskih događaja na Peskari, i već u julu ćemo imati Bič volej turnir – najavila je generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM