Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Akcioni hit „Loši momci zauvek“ stigao u CineStar Zrenjanin (Video)

loši momci zauvek
Film "Loši momci zauvek"

Od četvrtka, 16. januara, u bioskopu CineStar Zrenjanin premijerno možete pogledati akciju „Loši momci zauvek“ i animiranu avanturu „Misija Artktik“.

 

LOŠI MOMCI ZAUVEK

 

Loši momci Majk Lauri (Vil Smit) i Markus Burnet (Martin Lorens) su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku „Loši momci zauvek“. Ovog puta naši loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi i opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodišnjem partneru Majku (smatra, vreme mu je), Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.

 

 

MISIJA ARKTIK

 

Reditelj filma „Spark“ Aron Vudli donosi novu akcionu animaciju u kojoj će uživati cela porodica.

 

Arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog – arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vredan uloge, tajno zapoveda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu. U njoj se suočava sa zlobnim genijem Otom, koji ima mehaničke noge i komanduje lojalnoj vojsci neobično uljudnih sledbenika.

 

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „1917“, „Dulitl“, „Kletva“, „One su bombe“, „Sluga“, „Prerušeni špijuni“, „Star Wars: Uspon Skajvokera“, „Patrolne šape“ i „Zaleđeno kraljevstvo 2“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM