Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Akcija „Bloodshot“ i komedija „Otkrila sam špijuna“ stigli u CineStar (Video)

bloodshot
Bloodshot

Akcioni hit „Bloodshot“, komedija „Otkrila sam špijuna“ i horor „Brams: Dečak 2“, premijerno se prikazuju od četvrtka, 12. marta, u bioskopu CineStar Zrenjanin.

 

BLOODSHOT

 

Film „Bloodshot“ prati Reja Gerisona, poginulog vojnika kog je korporacija za proizvodnju oružja „Rising Spirit Technologies“, uz pomoć posebne nanotehnologije, uspela da vrati iz mrtvih. Sa armijom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila, jači nego ikada i poseduje mogućnost samoizlečenja. Nove sposobnosti, međutim, imaju svoju cenu…

 

 

OTKRILA SAM ŠPIJUNA

 

Dejv Batista, profesionalni američki rvač, pokazaće svoje nežno lice u novom filmu reditelja Pitera Sigala. Film prati strogog CIA operativca JJ-a koji je degradiran i poslat u tajnu misiju da zaštiti porodicu devetogodišnje devojčice Sofi (Chloe Coleman), koja mu nikako taj posao ne olakšava. Kada Sofi otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrebiće svoje veštine da locira ko ih nadzire. U zamenu da ne otkrije ko je JJ, Sofi ga zamoli da provodi vreme s njom i nauči je da bude špijunka. Uprkos oklevanju, JJ shvati da ne može da se odupre njenom šarmu.

 

 

BRAMS: DEČAK 2

 

Nakon što se mlada porodica, nesvesna njene prošlosti, useli u vilu Helšir na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kog naziva Brams. Brams je prilično sablasan lutak, kog morate da se bojite. U njemu stanuje zlo, a u njegovom se domu mora igrati po njegovim pravilima!

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: „21 most“, „Napred“, „Ričard Džuel“, „Nevidljivi čovek“, „K’o šef“, „Tajna izgubljenog kraljevstva“, „Zov divljine“ i druge.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM