Hronika YSLAJDER

TEŠKO POVREĐEN MOTOCIKLISTA, VELIKA ŠTETA NAČINJENA U JUČERAŠNJEM NEVREMENU

nevreme
Pao krov sa socijalnog

ZRENJANIN – Još se otklanjaju posledice jučerašnjeg nevremena, koje je Zrenjaninu i okolini nanelo veliku štetu a jedan čovek preptrpeo je teške telesne povrede i nalazi se na lečenju u Kliničkom centru Srbije.

 

nevreme
Pao krov sa socijalnog

 

Čovek je povređen dok je vozio motocikl u Sremskoj ulici, kada je na njega palo drvo. U nevremenu su oštećena i tri automobila, n jedno taksi vozilo pala je fasada u Ulici Jug Bogdana.

 

-Imali smo intervencije zbog palog drveća, na 30 lokacija, čišćeni su putevi, krovovi, ulazi..Na terenu su bila 23 radnika „Čistoće“, od 14.30 do 21 sat – kaže Slavica Ćirović iz JKP „Čistoća i zelenilo“.

 

I vatrogasci su intervenisali zbog posledica nevremena, na više lokacija.

 

U centru grada pao je krov sa zgrade Fonda za zdravstveno i socijalno osiguranje. Pao je i deo krova sa objekta kompanije „Idea“ u Gimnazijskoj ulici.

Velika šteta je i u okolnim mestima.

 

nevreme
Drvo palo na kuću u Elemiru
Podeli članak

3 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • OVAJ LIMENI KROV, NA BEČKEREČKOM JAVNOM WC, PODSEĆA ME NA SLIČNU SITUACIJU, KOJA SE DESILA SA RAVNIM LIMENIM KROVOM ELEMIRSKE, TADA, NOVE ŠKOLE! OD BRZO DOLAZEĆE OLUJE, USPELI SMO DA SE SKLONIMO ISPOD KROVA SADAŠNJE BIBLIOTEKE, ODAKLE SMO VIDELI, KAKO JE JAKA OLUJA PODIGLA KROV I PREBACILA GA NA DRUGU STRANU, GDE JE STRADALA JEDNA CIGANKA!
    POSLE OLUJE, POPELI SMO SE NA TAVAN ŠKOLE I VIDELI ANKERE, OKO 15mm PREČNIKA, ZA DRŽANJE KROVA, ALI BEZ I JEDNE MATICE!!! MISLIM DA JE „GIK“ GRADIO TU ŠKOLU!!!
    Pozdrav iz Elemira!