Ekonomija YSLAJDER

I OVE NEDELJE PONUDA RAZNOVRSNIH POSLOVA

posao

ZRENJANIN – U DOO „Prva linija“ iz Zrenjanina u toku je prijem u radni odnos 50 izrađivača gornjih delova obuće. Od kandidata se traži tri meseca radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

 

posao

 

„Dames“ doo zapošljava dva pekara na neodređeno vreme a mesto rada je Zrenjanin. Traži se šest meseci radnog iskustva a oglas je otvoren do 31. maja.

 

„Bexexpress“ DOO Šabac traži tri kurira-vozača na određeno vreme. Uz radno iskustvo od tri godine potrebna je i vozačka dozvola „B“ kategorije.

 

SR „Favorit“ zapošljava jednog radnika na mašini za izradu oblandi. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na određeno vreme.

 

U Autocentru „Optima M“ i dalje je otvoren oglas za automehaničara a posao je na određeno vreme. Kandidat mora da ima šest meseci radnog iskustva, srednju stručnu spremu i vozačku dozvolu „B“ kategorije.

 

Firma „Grid“ iz Zrenjanina traži pet gipsara, odnosno montera suve građe. Kandidati mogu biti građevinski gipsari. Oglas je otvoren do 5. juna.

 

Poslodavac „Ač Ki Vet“ iz Kikinde zapošljava jednog veterinara a mesto rada je Kikinda. Radno iskustvo je nebitno a posao je na neodređeno vreme.

 

Poslodavac „Zlatni klas senior“ traži referenta planiranja i pripreme proizvodnje. Kandidat treba da je ekonomski tehničar, da ima vozačku dozvolu „B“ kategorije, obuku za MS Exel i osnovnu informatičku obuku, dok radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme a konkurs je otvoren do 24. maja. Isti poslodavac traži i 10 prodavaca hleba i peciva a posao je na neodređeno vreme.

 

 „Minel energy“ DOO iz Zrenjanina traži zapošljava dva strugara, na određeno vreme od tri meseca. Uz odgovarajuću struku od kandidata se traži osnovno poznavanje rad na računaru. Oglas je otvoren do 21. maja.

 

„Tehnicom“ DOO Zrenjanin zapošljava tri bravara-montera na neodređeno vreme.

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin traži medicinskog tehničara-sestru, na određeno vreme. Oglas je otvoren do 17. maja.

 

„Mirčik“ DOO iz Zrenjanina zapošljava dva presača, za rad na presiza gumu. Posao je na određeno vreme a oglas je ovoren do 30. maja.

 

Beogradska firma „Securitas“ traži dva službenika obezbeđenja, a mesto rada je Zrenjanin. Kandidati moraju imati licencu za radnike obezbeđenja. Oglas je otvoren do 25. maja.

 

 „Tokram company“ DOO Vršac zapošljava 10 radnika na poslovima točioca goriva. Mesto rada je Vršac, uz obezbeđen smeštaj, a posao je na određeno vreme od godinu dana. Isti poslodavac zapošljava i 10 izvršilaca na poslovima kasira-kasirke u Vršcu, takođe uz obezbeđen smeštaj i na određeno vreme.

 

Restoran „Točak 023“ traži konobara, posao je na neodređeno vreme.

 

A Restoran „Citadela“ zapošljava kuvara, na određeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od tri meseca.

„Šiško plus“ traži muško-ženskog frizera za rad u frizerskoj radnji u Zrenjaninu a posao je na određeno vreme.

 

Dva muško-ženska frizera i kozmetičara traži frizersko kozmetički salon „Bella 023“, kandidati trebaju da imaju šest meseci radnog iskustva a posao je na određeno vreme.

DOO „Miltrade gropup 023“ traži komercijalistu za rad u kancelariji za autodelove, uz uslov da ima znanja o autodelovima. Posao je na određeno vreme. Ista firma, takođe na određeno vreme, zapošljava i vozača sa „C“ i „E“ kategorijom i radnim iskustvom od dve godine.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz